2010. március 24., szerda

Engedély megadva, estefelé megkapod majd az újabbat.

Tisztelt Krisztina!
Ismered a kollégáimat, ragaszkodsz hozzá, hogy közvetítvén helyretegyem amit mások szánt szándékkal próbáltak elrontani. Sajnos most míg nem érkezik meg a visszaigazolás, csak annyit tudok írni, menjél el ahhoz a kollégámhoz, természetes viselkedéssel tudom képes vagy megkapni azt a hétjegyű számot, amin el tudsz érni. Bár a következőre készüljél: Igazold személyedet a kollégámnál, illetve szükségünk van a születési idődre. S ha ezek után is átmentél, akkor kapod meg azt a hétjegyű számot, amire majd megkapod az utasítást. Tehát, név szerint meg kell nevezned a párodat, születési hellyel és idővel. Tudom ez menni fog, mert lényegében amikor elsírtad magadat a kollégámnál, akkor már megkaphattad volna, viszont nem kaptad meg, mivel elfelejtetted kérni. S hogyan kell kérni, mint tudod az én párom, a jegyesegyetlenem, dr. Nagy Krisztina , tisztában kell lenned vele, ha még személyesen is ismered a jegyesegyetlenemet, akkor sem noszogathatod, akkor sem piszkálhatod, hogy miért nem siet, én megigértem neki: MEGVÁROM, MÁSÉ NEM LEHETEK, EGYEDÜL Ő LEHET AZ EGYETLEN FELESÉGEM! Remélem tiszta, ha képes vagy elfogadni ezt a felállást, akkor valószínűleg meg fogod kapni Gerard-nak a második engedélyét is, amely után én megpróbálom közvetítve megoldani, hogy helyreálljon minden közötted és a lelkitársad között. Annyit kérek még, nem az enyém az érdem, sőt az se az érdemem, hogy milyen hamar áll vissza a kapcsolatotok személyessége. Ne félj, ne kételkedj, ne aggódj, megpróbálok segíteni, üdvözlettel: drAL (www.andre.hu) Mj: Ha akarod, akkor ma is otthon találod a kollégámat!

Budapest, 2010.03.05.
14:25
Tisztelt Krisztina!
Ha megengeded akkor elkezdem, bár ezeket szinte tudhatod is. Első képes lennél új fejezetet nyitani, és képes lennél végre csak a szívedre hallgatni. Tudom, lehethogy ez egy kicsit durva, de akkor lássuk, a lelkitársad semmi mást nem kért, tudván gondolom, hogy mindent megbeszélhessetek személyesen kéz a kézben ölelésben. Gondolom, te ekkor megkaptál valamit, ezt keressed meg az életedben. Ha ki akarnám fejezni célirányosan magamat, akkor megkaptad, azt ahogyan a lelkitársad látni szeretne az első személyes találkozótok pillanatában. Úgye jól gondolom? A ruházatod szinösszeállítását is megkaptad, s azt kérte ne verd magadat semmiféle költségekbe, mert ő szeretne rólad gondoskodni. Ugye ezt mondta, bár általában minden lelkitárs ezt mondja a lelkitársának. Nem tudom, hogy melyik lelki csoporthoz tartoztok, de azt tudom, hogy egy egyrészes dekoltázs nélküli ruhában szeretne látni az első személyes találkozótokon. Ha tényleg úgy van, ahogyan tudván gondolom, akkor ha megbocsátasz, akkor megkérlek szépen, ha képes vagy új fejezetet kezdeni a boldogságod-boldogságotok érdekében, akkor reggel eresszél vízet a kádba, és áztass meg a két lábadat, ne nyúljál egyikhez sem, ha már betetted a vízbe, s ha úgy érzed, hogy tiszta, akkor mondd, azt ELFOGADOM!!! Majd ne törüld meg, úgy vegyed fel a zoknidat, mintha a lelkitársad adta volna rád, s annyit mondjál úgyszintén ELFOGADOM!!! Hogy mibe öltözöl abban pedig azt kövessed, te feleség vagy, te anya vagy aki édesanya is akar lenni, és jelenleg mennyasszony vagy. Remélem érted, ha nem érted akkor hetente egyszer zavarhatsz a hétjegyű számon, amit kaptál. Mivel szerintem érted, ezért térjünk az estére, te mivel új fejezetet kezdtél ezért este fürödj meg teljesen, de magadhoz ne érjél, s mikor végeztél úgy ahogyan vagy mondjad ELFOGADOM!!! Vigyázz kérlek, tekerj magadra egy törülközőt, mintha a lelkitársad tenné, s úgy feküdjél pihenni, s annyit mondjál ELFOGADOM!!! Próbáld odaképzelni a lelkitársadat, és próbálj elmenni hozzá az álmába. Majd másnap reggel, ha képes vagy elfogadni, akkor mondd ELFOGADOM!!! Most láthattad a két végletet, rajtad áll, ha képes vagy a szívedre figyelve hallgatni,akkor képes leszel leírni a ruhatárodnak azon részét, amit képes vagy bevinni a házasságotokba. Ebben sajnos én nem tudok neked annyit mondani, amit már másoktól hallottam: FELESÉGANYA vagy akkor kerülöd a dekoltázsokat, de a legapróbb kiegészítőket is beveszed a leírásba. Elég annyi … db …, … db ….. Ugye érted? Ha képesnek érzed magad a szívedre és a lelkitársad szívének válaszhangjára figyelni, akkor tudni fogod. Állítólag még kellene adnom neked segítséget, hogy könnyebben megértsd. Sajnos a lelkitársad egyetlen oldaláról hetente egyszer hozhatok át leírást, így meg kell elégedned azzal a Honlap-és Naplórendszerrel, amely a lelkitársammal közös egységben fut 2008 óta, ebből fogsz kapni hármasával, üdvözlettel: drAL (www.andre.hu)

2010.03.09. 15:43

Tisztelt Krisztina!

Ha megengeded akkor most folytatom, azt kérted képes legyél a lelkitársad háta mögé állni személyesen. Hát mit ne mondjak, nem vagy könnyű eset, de legyen meg, ahogyan akarod. Nem tudom az előzőt képes voltál minden nap megcsinálni azután, hogy egyáltalán képes voltál elküldeni a teljes ruhatárad leírását, amelyet beviszel a lelkitársaddal való közös családi életetekbe. Nem tudom, képes voltál-e annyiszor emlegetni a nevét, s annyiszor kimondani feléje ELFOGADOM, de egyedül ti tudjátok meddig mikor és hogyan, s én ebbe nem akarok beleszólni. Akkor a rövid előzmények után, jöjjenek a közvetített tanácsaim: Nem akarlak erőltetni benneteket, mivel már régen meg kellett volna tennetek, s akkor senki de senki nem okozhatott volna nektek ilyeneket. Remélem, képesek vagytok nekik megbocsátani. Ha igen,akkor megtalálod a rendszerünkben a feloldó kódokat. Ne azt mondjátok, hogy könnyű megtenni, hanem tegyétek meg. Mint mondtam én nem akarok belefolyni, csak közvetítvén segítséget adok neked és a lelkitársadnak. Akkor lássuk, minden mi természet – és életellenes felejtsetek el. Ha megzsaroltad akár az abortusszal, akár a meddővétételellel, akár kondommal, akár spirállal, fogadd el a bocsánatkérését, s ezeket felejtsed el a lelkitársaddal, ha nem kalandot keresel. Ha viszont kalandot keresel, akkor nem vagyok hajlandó közvetíteni sem közöttetek. S kérlek, ha van tetoválásod, tüntesd el! S kérlek, ha van testékszered tüntesd el, amelyek nem természetesek. Igen, addig tüntesd el, amíg magad is ráfogsz jönni, ami a JELENÉSEK KÖNYVÉben van. Ne késlekedjél vele, nincs értelme várni. Bezzeg, ha képes lettél volna, az ezévi előadásaim egyikére eljönni, már lehethogy, sőt bizonyára a lelkitársad puha meleg karjai között pihenhetnél. Vagy képes lennél jobban odafigyelni a szíved belső hangjára, lehethogy bolondságnak tünhet, de édes boldogság s közelebb segíthet a lelkitársaddal kötendő esküvődig. Nem kell izgulni, nem kell félni, nincs értelme aggódni, ezt jó alaposan jegyezd meg. Szedd össze amiket elkövettél, s gondolj arra, jobb kimondani, mint magamban tartva burjánzani hagyni. Ne féljél, nincs neki értelme, magad és a lelkitársad közé helyezel vele újabb és újabb gátakat. Próbálj meg valamit, ezt is csak azért, hogy könnyebben megértsed a lelkitársad védelmi lépéseit. Ez egy lépés a lelkitársad felé, indulj el meglesni a környezetét, s ne feledd ha meglátod, s képes vagy a megbeszélt jelet megtenni a karjában pihenhetsz, üdvözlettel: drAL (www.andre.hu)
2010. 03. 14. 19:07

Tisztelt Krisztina!
Most valami olyasmiről fogok beszélni, amire szerintem már magad is rájöhettél,de ahhoz, hogy közelebb kerülhessél a lelkitársadhoz személyesen, ahhoz el kellene látogatnod a honlaprendszerébe. Tudom, ez nehéz, s mivel tudom, hogy magad is rájöhettél ennyi idő után, hogy a jegyesegyetlenemnek csak kézzel kellene megírnia azokat a verseimet, amit neki írtam, s minden egyes könnycseppje melyet a irományában hagy segíti kiszabadulni abból a helyzetből, amiben nem kellett volna kerülnie, ha a jegyesegyetlenem szívének belső hangjára hallgatott volna. Remélem képes megtenni a következő lépéseket a lelkitársad hívó szívhangjára felelvén, s ha képes vagy akkor a lelkitársad honlaprendszerében megtalálod a közeledés biztonságosságát, próbálj meg csak a szíved belső hangjára figyelni, s ha meghallod, akkor már senki de senki nem okozhat köztetek olyan szakadást, ami miatt próbálok segíteni nektek közvetítvén. Menjél, s látogassál el a honlaprendszerébe, amely valószínűleg a honlaprendszeretek, s próbáld megtalálni a hívó szót, lelkitársad szemében, s ha képes vagy akkor már nemsokára személyesen is a lelkitársad karjának védelmező ölelésében pihenhetsz személyesen, üdvözlettel: drAL (www.andre.hu)
2010. 03. 19. 21:05
Tisztelt Krisztina! Ne haragudjál hogy kérdésekkel próbálok segíteni neked-nektek, de úgy látom, komolyan eldöntötted, hogy a lelkitársad felesége leszel, pedig úgy tünt, néhányszor mintha kalandot keresnél tőle. Bocsánat, hogy nem éreztem alaposan  elszántságodat, így tisztában vagyok vele, hogy most jön számodra-számotokra a legnehezebb. Pontosan szeretném tudni, de ezt neked a lelkitársaddal kell eldöntenetek, hogy bizalmatokba avattok-e. Látom azt is, hogy képesek vagytok egymásért egymást felvállalni, de akkor a kérdések feléd: MIÉRT NEM  HÍVÓD FEL? ; MIÉRT NEM ÍRSZ NEKI? ; MIÉRT HALLGATSZ AZOKRA, AKIK OKOZTÁK  NEKED-NEKTEK A MÚLTBAN TÖRTÉNT ESEMÉNYEKET? Ígértem segítek, de ezt a  segítséget kérd attól a kollégámtól, akinek köszönhetően közvetítve segítek  neked és a lelkitársadnak. Kérd meg a kollégám feleségét, hogy segítsen a levelek kiválogatásában, amelyet pedig úgy érzed, hogy nem a lelkitársad írt, azt a levelet jelöljétek meg. Bár ezt a lelkitársaddal kellene megtenned, úgye tudod? S akkor amikor ezzel elkészültetek, akkor kérd meg a kollégámat, hogy menjen el a lelkitársadhoz, ha még képtelennek érzed azt, hogy a szemébe nézzél személyesen. S ekkor jöhet a következő felvonás, amiből én ki szeretnék maradni, ha lehetséges, mivel semmi kedvem nincsen mások személyes boldogságát figyelni, mikor … Remélem megérted? Beteg vagyok, bár egyre jobban erőre kapok, de még nem értem el azt a régi  munkatempómat,amit ismerhetsz. Kívánom, hogy már személyesen is boldog lehessél a lelkitársaddal, s most már a lelkitársad óvó-védő karjai között pihenhessél, üdvözlettel: drAL (www.andre.hu)
2010.03.22. 20:44

Tisztelt Krisztina!
KÉRLEK SZÉPEN NE RONTSD EL, MA MÁR A LELKITÁRSAD KARJAINAK VÉDELMÉBEN LEHETSZ!  
NE FELEDD, EGYES-EGYEDÜL RAJTATOK MÚLIK, MIKOR LESZTEK SZEMÉLYESEN IS CSALÁDI KÖZÖSSÉGBEN! KÉRLEK SZÉPEN AZ ALAKULÓ CSALÁDOD NE ENGEDD A MUNKÁD MÖGÉ! KÉRLEK SZÉPEN, FIGYELJ A LÉPÉSEIDRE, HA NEM VAGY BENNE BIZTOS, AKKOR HUNYD LE A SZEMEDET, ÉS FIGYELJ A BELSŐ HANGRA, Ő MEGADJA A VÁLASZT! KÉRLEK TÖBBET NE AGGÓDJÁL, NE KÉTELKEDJÉL A KAPCSOLATOTOKBAN, MERT AKKOR MÉG NAGYOBB VIHAR ESETÉN MÁR NEM VALÓSZÍNŰ LENNE, HOGY HELYREÁLLÍTÓDNA! KÉRLEK FIGYELJETEK EGYMÁSRA, TALÁLJÁTOK MEG A HARMÓNIÁT, S NE FELEJTSÉTEK KEVESEK FOGADJÁK EL A LELKITÁRSI KAPCSOLATOT, MERT TITKOLNI AKARNAK VALAMI(KE)T! NEM VAGYTOK KÉPESEK EGYMÁS ELŐTT ELTITKOLNI SEMMIT, HA EGYMÁSRA FIGYELTETEK, DE AZÉRT JOBBAN ERŐSÖDTÖK HA KI IS MONDJÁTOK, MEG IS VALLJÁTOK! S ZÁRSZÓKÉNT MÉG CSAK ANNYIT, AMIT ENNYI IDŐ UTÁN MÁR MEGTANULHATTÁL, A LELKITÁRSAD AZ A TE LELKITÁRSAD, AZ A TE ÉLETTÁRSAD, S CSAK AZ Ő FELESÉGE LEHETSZ HŰSÉGBEN! A KEZDŐ UTAT NEKED KELL MEGTENNED, EZT NEM TEHETJÜK MEG MI HELYETTED, LÉGY TERMÉSZETES, S A LEGFONTOSABB AMIT MEGBESZÉLTETEK JELET, AZZAL ÁTVEHETED AMIT FENNTARTOTTAK NEKED! VIGYÁZZ RÁ, S FOGADD EL AMIT MÁR EL KELLETT VOLNA FOGADNOD A LELKITÁRSADTÓL! LEGYETEK BOLDOGOK, ALKOSSATOK CSALÁDI KÖZÖSSÉGET, ÉLJETEK EGYMÁS MELLETT ISTENFÉLŐ SZERETETBEN, üdvözlettel: drAL (www.andre.hu)
2010.03.24. 12:40

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése