2010. június 29., kedd

Üdvözöllek Erika volt hallgatótársam!

Megkaptál minden információt a lelkitársadtól, de még mindig hallgatsz arra, aki lényegében okozta nektek. Volt egyetlen egy kérése, te pedig visszahököltél, mert mi van, ha... Tudod, megilleted, eddig is a tudatlanságodtól szenvedtetek eleget. Most pedig újabb és újabb okokat közvetítesz, mert képes vagy felülni a pletykáknak. Miért mentél bele olyanba, ami még alaposabban megsebezte általad a lelkitársadat? S ne nekem magyarázd, hogy mit kért, hanem ha készen találod magadat, akkor tedd meg. Megvár, mivel ellenetek tenne, ha nem így tenné. Egyszerűen annyi hibát vétettél, amit megbocsát neked, de még mindig arra hallgatsz, aki lényegében benne van abban amit ellenetek okoztak. S ne csodálkozzál azon, hogy rád bízta az esküvőtök megszervezését, mivel akkor legalább el is fogsz menni rá. Kért egyetlen dolgot a lelkitársad, akkor azt mondtad: "Sietsz hozzá ... ból"; csak tudod ezt be is kellene tartani, s akkor újabb vádaskodásaidra megint csak eltűri. Mondd kérlek, akarsz-e egyáltalán a lelkitársad felesége lenni? Ha igen, akkor ne tétovázz, mert minden elvesztett pillanat már nem jön vissza. A lelkitársad felvállalt, igaz te kényszerítetted ki, de ha már kikényszerítetted a vallomását, akkor tartsd be kérlek az igéretedet, s ne az ügyvédedre hallgass, mert általában a lelkitársak találkozását ők akadályozzák meg! (Bánszky-tól Iglódy-ig, valamint Kovács-tól Zoltán-ig (ez a soproni vádirat röviden)) Üdvözlettel: drAL (www.andre.hu)

2010.06.29. 19:45


Érkezett SMS 2010.06.29. 21.21: Írd csak nyugodtan ki, hogy Egyiptomból, Szudánból, nekem már úgyis mindegy! Helyreraktál, pedig nem kértem tőled, de képtelen vagyok azt a lépést megtenni, további segítségedet kérem!

Érkezett SMS 2010.06.29. 21.32: Nem tudom mit tegyek, a leveleimet megmásították, ha pedig valakire rábíztam átírta a nevemben. Benned megbízók, de csalódni nem akarok! Adj kérlek tanácsot!


Két tanácsom van, egyik sem fog tetszeni neked, mivel újabb személyeket kellene beilleszteni.

2010.06.29. 21.39

Érkezett SMS 2010.06.29. 21.40: Mondd, legalább  megnyugszom, remélem!

Az egyik megkérjük az egyik kollégámat, elmegy oda ahol tartózkodol jelenleg, odaadod neki az összes lelkitársadnak írt leveledet, s amit kaptál azokat is. Öneki megmondod, ki a lelkitársad, ő elmegy oda hozzá, majd átadja amit küldtél. Ha komolyan gondolja, s mit mondtad komolyan gondolja, már hogyne gondolhatná komolyan, oda fogja a lelkitársad adni a neked írt leveleket, s amit tőled kapott. Majd fel fog tenni neked, 5 kérdést, ezek a következők: Lelkitársad mellett akarsz ébredni?; Lelkitársad előtt egyetlen titkod sincsen? ; Lelkitársad első szavára indulsz, senki nem akadályozhat meg? ; Lelkitársaddal mindent megbeszélsz, először az ő véleményét kéred ki? ; Lelkitársad elfogadott, te kitartasz-e mellette? Ha jól felelsz meg ezekre a kérdésekre megkapod amit a lelkitársad küldött neked általa. Aztán végigolvasod a leveleit, megbizonyosodol arról, amit eddig is tudtál, csak képtelenségnek tűnt. Ha ezzel megvagy, egy újabb állomáshoz érkezel, két órád lesz, a döntésre, s elvisz téged a lelkitársadhoz, ha kéred.
A másik megkérjük az egyik kollégámat, menjen el a lelkitársadhoz, s kérjen biztosítékot tőle, magyarán megmondva adja át a teljes ruhatárának leírását a kollégám által neked, írjon egy rögtönzött érzelmi levelet neked, s vigye el hozzád. Majd erre válaszul valószínűleg aprólékosabban le fogod írni a teljes ruhatáradat, s lehethogy képet is adsz magadról, amit oda akarsz adni a lelkitársadnak a személyes találkozótok előtt. Megint elmegy a kollégám a lelkitársadhoz, s ha kiváncsi lesz rád, de miért ne lenne kiváncsi rád, el fog menni a kollégámmal hozzád. A többi pedig rajtatok múlik!

2010.06.29. 21:54


Érkezett SMS 2010.06.29. 22.00: Miért nem te jössz, legalább elbeszélgethetnénk, úgyis már régen beszélgettünk. Most is állandó rohanásban vagy?


A döntés a te kezedben van, ha úgy teszel, és jól válaszolsz akár holnap este a lelkitársad karjainak puha ölelésében megnyugodhatsz! Rajtad illetve rajtatok múlik!

2010.06.29. 22.02


Érkezett SMS 2010.06.29. 22.04: Ezt már régen megtettem volna a lelkitársamért!


Akkor mire vársz?

2010.06.29. 22.08


Érkezett SMS 2010.06.29. 22.11: Ha én adok neki képet, akkor mindet adom, remélem érted?


Akkor a lelkitársadtól is mindet megkapod, bizonyára!

2010.06.29. 22.08


Érkezett SMS 2010.06.29. 22.14: De jó lenne, ha nemcsak a kollégád jönne hozzám, hanem téged is várlak, hogy nehogy elhajtsam, s még rosszabbul érezzem magamat. Ismeretlennek nem adom oda, neked odaadom, mivel személyesen ismerlek.


Rendben, ha addig a jegyesegyetlenem meg nem érkezik, akkor én is megyek, legalább kimozdulok...

2010.06.29. 22.16


Érkezett SMS 2010.06.29. 22.20: Várlak benneteket!


Az egymásra találásról a beszámoló biztonsági okokból elhalasztódik, újabb 4 névvel gazdagodott a soproni vádirat.