2014. január 1., szerda

Postafiók feltörés, módosítás, törlés mellyel téves levelek hazugságok!!!

Férgek vezette leginkább használt módszere, betör a postafiókba, a leveleket törli, módosítja úgyhogy teljesen más értelmet kapjon. Többen csináltátok, tehát aki el akarná felejteni, mi(ke)t okozott, menjen el személyesen ahhoz, akinek téves információt közvetített betöréssel. Nem vázolom, mennyi a büntetési tétel, mert nem ez a lényeg! Ha felébredt a lelkiismereted férgek vezette, akkor hogy előrébb jussál, ez(eke)t meg kell tenned, még akkor is, ha balesetet, fenyegetést, merényletet, stb. okoztál. Remélem leszen akinek felébred, különösen Dorogon és Pilisvörösváron, mivel nehezen voltam képes megakadályozni a feljelentéseteket... Aki fel akart benneteket jelenteni, az egyetlen miatt nem tette meg, mivel anno még őt is hasonlóra kényszerítették tudtán kívül.

Férgek vezette embereknek nem nevezhető egyedeknek...

Elérkezett 2014-es esztendő, rajtatok áll, mikor ébredtek fel mély álmotokból, mikor jöttök rá, hogy van lelkiismeretetek is, amely vádol benneteket, ha nem az egyetlen igaz úton haladtok. Azt mit okoztatok helyrehozhatjátok, ha felébredhettek, ebben fogok nektek segíteni. S amíg nem veszitek észre, ki(ke)t nem szabadott volna ilyen helyzetbe hoznotok. Azok fellégezhetnek negyedévet akik neküNK okozták, ha nem voltak benne másik egységek szabotálásában. Jó alaposan vegyétek ezt figyelembe, neveteket nem említem, elég nagy bántás leszen számotokra, hogy szembesültök cselekedetek folyományával. Akiknek ez nem tetszik, azok amit elrontottak közvetve vagy közvetlenül tegyék helyre amíg lehetőségük vagyon, ahhoz pedig az kellene, hogy a férgeket lerázzátok magatokról, s elkönyveljétek, hogy kitakarítás után, soha nem engedtek be egyet se, ehhez pedig megadatik a lehetőség, csak kérnetek kell. Kérnetek kell, bűneiteket megbánva, bűneiteket felismervén alázatosnak kellene lennetek engeszteléssel, böjttel és imádkozással. Nekem, pedig kérem még azokat is, akik köszönetet akarnának mondani, ne tegyék, én csak egy eszköz vagyok, melyért felelősséggel tartozom. Ki mennyit kap, azt tovább kell adnia, hogy minél többet adjon - én ebben a szellemben kívánom mindannyiótoknak Bízzatok Új Esztendőben Krisztusban, aki az egyetlen Út, egyetlen Igazság, s egyetlen Élet.


Útóirat: Ki kerül sorra, azt nem én dönthetem el, így kérem azokat akik azt szeretnék, hogy ők lehessenek a következők előbb olvassák végig, ami már kiment, amivel már másoknak megadatott, s ha ezek után se jött létre személyesen az egységük, keressenek fel, az irodám éjjel-nappal nyitva van...