2009. augusztus 16., vasárnap

Tisztelt Krisztina és Dávid, akik 2008. augusztus 16-án terveztétek megtartani esküvőteket.

Ne haragudjatok a hangnemért, nem akarlak bennetek bántani de azért jobban megválaszthattátok volna a barátaitoknak nevezett egyéneket, mert akkor talán jóval előbb már házasok lettetek volna. Szegedi Krisztina, miért állítod, hogy .szentmiklósi Dávid egyáltalán lefeküdt valakivel előtted? Amiért olyan jól tudta az a múltjában keresendő, remélem érted. Őneki te vetted el a szűzességét, miközben te hány férfinak az ágyában megfordultál. Melyik volt igazabb, amikor neked kell levenned a ruhádat, vagy az hogy majd a társad leveszi rólad. Melyik volt kellemesebb, amikor magadhoz is kellett nyúlnod, vagy hogy csak a társadhoz nyúlhattál. Melyik volt őszintébb, amikor te raktad be magadba kotonnal, vagy vártad, hogy talán berakja majd valamikor? Melyik hagyott mélyebb nyomott benned, amikor ő mindent odaadott neked, vagy amikor nős egyének ágyába bújtál bele. Melyik volt csodásabb, vele ébredni, vagy az aktus után lezuhanyozni együtt a nős egyénekkel? Remélem értitek, miről van szó, s hogy tudatlanságotokban olyan ügyvédeket fogadni fel, akik maguk is bennevoltak az ellenetek történő támadásban. Köszönjétek meg nekik a közreműködésüket, s ha tovább is nyomozni akartok, akkor olyan ügyvédet keressetek aki bizalmasatok és ingyen elvállalja. Igen jól olvassátok ingyen, tehát olyan aki hasonlóan kitart a lelkitársa mellett, fogadalmát nem változtatja meg senki kedvéért sem. 523 napot vártatok egymásra eddig, ha szeretitek még egymást, amit bizonyosan tudok, mert másképpen nem fordultatok volna hozzám, tegyétek meg a nyugalmatok érdekében a következőket. Lehethogy sok lesz, mit leírók nektek:
1. Csak együttes közös profilt hozzatok létre, először az egyikötök azon a portálon, majd a másikotok is hívja be egy következőre. A lényeg mindkettők egy profilon, ezt már láttam néhány helyen megcsinálta valamelyikötök.
2. Dávid költözz oda Krisztinához, vegyetek ki szabadságot, s beszéljetek meg mindent személyesen.
3. Dávid a teljes nevedet fel akarja venni Krisztina, fogadd el ezt a döntését, mint azt a döntését is ami miatt közzétek próbálkoztak állni. Dávid nem akartál kotont, jól tetted, hogy így is elkötelezted magadat Krisztina mellett, viszont valamit elfelejtettél Krisztina vállalta érted az arany szintet, te pedig ugyanúgy még talán az ezüst szinten vagy. Remélem érted, ha segítségedre van szükséged: az andre.weblap.net, andre.hupont.hu oldalakon találsz.
4. Dávid fogadd el döntését Krisztinának, hogy ott akar dolgozni, ahol te. Nem azért akarja tenni mert bizalmatlan, hanem olyanért aminek én is örülnék neki, ha jegyesegyetlenem ennyire komolyan venné a lelkitársi-kapcsolatunkat.
5. Dávid Krisztina mellett többet teljesítesz, engedd meg neki, hogy pihenőt iktasson be, ő nem azért teszi, mert hátráltatni akarja a munkádat, ne hallgass a kollégáidra!
6. Ne bántsátok miatta a szüleiteket, nagyszüleiteket és egyéb felmenőiteket, ők annak idején jobban is dönthettek volna, s akkor nem ilyen távol találtátok volna meg egymást. Adjatok hálát az Úrnak minden időben, s folyamatosan emlegessétek, hogy így is erősödjetek. Bár írhatnátok újabb imákat, de ezt döntsétek majdan el.
7. Krisztina Dávid a lelkitársad éljél vele boldogan, s az esküvőt neked kell állnod tudod, mégha ma meglenne, akkor is késő lenne.