Mit szűrtél le eddig? Mi okozta azt, hogy nem figyeltél oda? Lehetne így folytatni, az első fogalmazásod nullával egyenlő, a második pedig ahogyan gyorsan átfutottam van találat, de érthető, hogy miért nem találtad el mindegyiket, mert valaki megint visszahúz, de meg kellene figyelned, hogy mégis miért okozza, s miért mászol újból és újból abba bele, mondtam neked kérd a tisztánlátás kegyelmi ajándékát. Ha nem vagy képes kérni, akkor hogyan akarsz még jobban közelebb kerülni a lelki egységhez. Itt sokan úgy gondolják, akkor most mi van, engesztelés nem működik, el kell mondjam számodra is ha világian gondolkozol, akkor mér nem érted, ha a világgal szemben akkor már elindultál.

Figyeljél kérlek, még a két videót sem voltam képes megemészteni, mivel megtörtént velem többször is amiről szólnak, de úgy voltam vele talán könnyebb lesz, s rá kellett jönnöm a legfontosabbra, ha a lelkitársamat akarom magam mellett tudni, akkor nekem kell megváltoztatnom magamat, teljes ráhagyatkozással minden értéktelent kidobva, minden értékes nem ebből a világból valót megtartva. Az elsőt újból átíróm,  de a másodikkal várjunk, szerintem, amit este átadtál az eléggé szíven ütött, mint amikor az álmomban felvilágosítást kaptam, csak nem értettem meg a kulcsot. Ott volt többször is előttem, csak az előítéletek, meg az, hogy hogyan merek én ilyet kérni, azok visszatartottak. Tegnap mondtam a beidegződések nehezen múlnak el, még akkor is ha megpróbálom kijavítani, szerintem a terhelést s a terhelhetőséget annyira kellene fokoznod, hogy könnyebben át tudjam vészelni a beidegződés általi kisértéseket. Én pontokat akarok tenni, nem a végére, hanem a jelenemre is. A fönököm is megszólt, hogy megváltoztam, s bízik benne, hogy ez csak egy pillanatnyi hóbort, ezért elővettem valamit a múltból, amit a nagyszüleimtől tanultam, s reggel mikor felébredek előttem látom.

Ma nem lesz videó, inkább ehhez mit szólsz? Van benne igazság, s van ami csak találgatásnak tünhet, de lényegében kulcsként felhasználható, ha a tisztánlátás adományával már rendelkezel.

Imádkozzál kérlek Csehországért és Oroszországért!