2014. január 22., szerda

Még véletlenül sem kell széttörnöd a vitrinablakot, ha azután nekem kell összeragasztanom....

Először is, hogy világos legyen számodra Imrének van leánytestvére és leány unokatestvére is. Másodszor, hogy még véletlenül se azt a ruhát válasszad, amiben a jegyesegyetlenemet akarom oltárhoz vezetni, így arra a döntésre jöttem mivel Imrének a közvetlen családja is szeretne segíteni, hogy a következőt tesszük. S most kérlek jól figyeljél, édesanyjának van egy esküvői ruhája, ha megtetszik akkor abban oltár elé állhatsz Imrével, ha nem tetszik meg, akkor a leánytestvére és leányunokatestvérei és egyiknek a férje is elkisér abba a szalonban ahol kiválaszthatod, ha megfelel számodra. Továbbá mint tudod, neked kell kiválasztanod amiben a lelkitársaddal oltár elé állsz. Annyiban nehezítünk, ha megfelel számodra is, neked csak azt a ruhát kell felpróbálnod amelyikben akarsz oltár elé állni, ebben segítségedre lesznek az előbb említettek, illetve Imre édesanyja. Továbbá ott aluhatsz náluk, ahol Imre is szokott hétvégén. Ha ez neked megfelel, akkor értesítsél kérlek a szokott módon, azt nem tudom elkerülni, hogy ne találkozzunk személyesen, de legalább te remélem nem választod ki azt amiben a jegyesegyetlenemet akarom oltárhoz vezetni. Most pedig kérlek döntsél, s mérlegelj, ha elfogadod a két vonalból vigyél, a többt hagyjad otthon, így gondolkodjál ha képes vagy megérteni. Többet nincsen kedvem írni, majd személyesen elmondom, mivel azt sajnos nem kerülhetem ki, még annyit Imre sürget bennünket, tehát bármikor hazaér a családjához, de már az esküvőtök szervezésével már nem akar foglalkozni, így kérlek erre legyél tekintettel. Szerintem mindent elmondtam, rajtad áll mit cselekszel, mivel egyes-egyedül ezt már csak te ronthatod el...

Jarrid Wilson: A házasság titka

"Vallomással tartozom. Randizok valakivel, pedig nős ember vagyok.
Ez a lány csodálatos teremtés. Szép, okos, ötletes, erős és szilárdan hisz istenben. Imádom őt vacsorázni vinni, meg moziba, színházba, és sosem mulasztom el elmondani neki, milyen szép szép. Öt percnél tovább sosem tudok rá haragudni, és a mosolya mindig beragyogja a napomat, akármilyen ramatyul érzem magam. 
Néha váratlanul betoppan a munkahelyemre, pompás ebédet kanyarít, vagy meglep valamivel, amit ő sütött. El sem tudom hinni, milyen szerencsés vagyok, amiért nős férfi létemre randizhatok. Szeretném, ha sokan kipróbálnák, mert ez tényleg megváltoztatja az ember életét.
Ja, bocs! Mondtam már, hogy az illető, akivel randizok, a feleségem? Miért, mit vártatok?
Azért, mert házas vagy, még nem kell lemondanod a randizásról.
Továbbra is randizni akarok a feleségemmel, pedig már rég megvolt az esküvő. Az udvarlásnak nem muszáj véget vetni csak azért, mert már kimondtuk a boldogító igent. Sokszor láttam már, hogy párkapcsolatok megrekednek egy bizonyos szinten, mert a pár tagjai véget vetettek az udvarlási korszaknak. 

A randizás során különleges módon ismerhetsz meg valakit. Miért kellene ezt abbahagyni? Nem is szabad. Az első randikon tapasztalt finom remegésnek a gyomorban nem szabad megszűnnie amiatt, hogy telnek az évek. Mindennap úgy kelj fel, hogy udvarolsz a társadnak, mintha csak az első randik egyikén lennél. Drasztikusan javulni fog a kapcsolatotok.
Ha párkapcsolatról van szó, a folyamatos kommunikáció és a felfedezések öröme a legfontosabb. Senki nem akar együttélni olyan emberrel, aki igazából nem is kíváncsi rá.
Arra szeretnélek biztatni, hogy randizz a pároddal, próbáld minél jobban megismerni, és fogadd el, hogy az udvarlást nem szabad befejezni pusztán azért, mert már elhangzott az a bizonyos igen.