2012. december 7., péntek

"Szeretetem az üres leveleiteket, ahol van feladó; szeretetem ha valaki felhív, s mikor beleszólók leteszi. "

Úgy érkezzetek meg mesteremberek hozzám,
Ahogyan eddig személyesen menyasszonykám,
.............................................................................
..............................................................................

(ezt akkor írtam amikor már mindenből nagyon elegem volt, leginkább az ostoba kifogásaitokból)

2012. december 7. péntek hajnalban abban a hiszemben, hogy most már hozzámengedik a jegyesegyetlenemet, balról egy hang azt mondotta röviden ne számíts rá, de azért készülj!  Kaposvárra kellett volna mennem, de  küldtek helyettem mást, csak hogy már  végre pontot tegyünk erre!!!

Előzmények pár napja tudom, ha 2012. december 7-17 között nem érkezik meg, akkor jön valami olyan számára ami talán megérteti vele, hol-mit tettek úgy ellenünk, hogyha egymásra figyeltünk volna és a mennyei segítségeket igénybe vettük volna, akkor nem ez lehetne a felállás!

További előzményként talán meg lehetne említeni mennyi kárt okozott tudatlansága által ránk zúdított áradat, de még a kárt sem képesek kifizetni, helyre sem képesek állítani, Én pedig meglepetéssel állok a KÉZILABDA TÁRSADALOM erkölcstelen személyei felé, olyan meglepetéssel amit nem tesznek el szárazon. Ez nem olyan, hogy a TABU megszegőinek erkölcse egyenlő a nullával, ez még nem is olyan hogy felelősségre vonják helyettem, ez valami olyan ami után aki sporttal kerül kapcsolatba az számomra soha nem lesz ember, ha a TABUt nem tartja be, azaz orgiákra jár. Így szurkoljatok azoknak akik, minden pillanatban hátatokba szúrja a tőrt, de úgy hogy azért megmaradj még élve, mert akkor kit manipulálhatnak általuk....