2013. december 6., péntek

Ne felejtsétek el: ÉLETRE SZÓLÓ DÖNTÉS, ez ha játéknak tünik akkor, bennetek van a hiba!!

Először is azzal jössz Nikoletta, amivel Tibor, jól összeilletek, többször is bizonyítjátok. A másik amit meg kellene indokolnom, de akkor lássuk 874 Krisztina nevű hölgy közül 24 orvos, s ebből 17 férjezett Esztergomban, remélem érted, mit akarok ezzel kifejezni. A harmadik ami a legfontosabb, ne azzal jöjjetek egymás felé, hogy már 10 éve tudtátok, hogy egymásnak a lelkitársai vagytok, akkor mégis mi volt az aki ebben megakadályozott... A negyedik és talán ennyire durván nem bántottak meg, erre egyszerű a válaszom, ha a lelkitársam, akkor esélyed sem lesz, hogy bűnbánat megbocsátás gyónás nélkül, még azon a napon ki ne lenne tűzve a hivatalos esküvőtök napja. Az ötödik s talán ezt nem vártam volna tőled, hírbe hozol olyannal, akinek már segíthettem, de szerencsére nem tudod az okát, csak sejtheted, ha megadatik számodra annak a felismerése... A hatodik tegyük fel, hogy elhívlak Rendekre, mivel ott van egy hozzád hasonló hölgy, aki a lelkitársát várja. Oda elhívlak, megteszed azt a huszonpár kilométert azért, hogy utána még jobban tudjak segíteni neked, képes legyek még jobban megbízni benned, annyira, hogy miután elmegyek veletek, s megteszem megadom azt a lépést, ami után elmegyünk a lelkitársadhoz oda, ahol már lennetek kellene. S ott arra a helyre, odahívóm a lelkitársadat, s magatokra hagylak benneteket. Jó leszen így!!! S természetesen a hetedik Életre szóló döntés, nem szerződés, ez annál sokkal, de sokkal mérhetetlenebb erővel bír, mi leszen a férjezett neved, ezt még nem hallottam tőled, hogy leírtad volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tünde neked is segítek, menj oda a Ritának írt bejegyzéshez, ott megtalálod azt amivel közelebb kerülhetsz a lelkitársadhoz, Péterhez, ha több segítségre lenne szükséged jelezzed kérlek.
Tünde töröljed magadat minden közösségi oldalról, s ezt tudassad is valamilyen módon a lelkitársaddal. A lelkitársad jelenleg messze van tőled, de míg a vizsgálat tart, addig nem beszélhetek róla. Amit veletek okoztak, azt többezer emberrel megtették, s kérded, hogy ki hogyan talált vissza az útra, ezt majd esetleg személyesen elmondom, ha megadatik számodra. Ha nem teszed meg, akkor hogyan várod el, ezt gondoljad meg kérlek szépen. Írtál valamilyen Veronikáról, akivel hasonló történt, meg valami Anitára is utaltál akikkel már átbeszéltétek az eseteket. Az esetek még szerencsére a szerencsétlen helyzetek között mégcsak tragikusak, ha megadatik számodra tudok nekik is segíteni, de nekik is bizonyítanuk kell, hogy elkötelezettek a lelkitársuk irányába, ezt felelheted számukra. Sok mindenről kellene szót ejtenünk, a legjobb lenne azokat a közösségi portálokat megszüntetni, ennek is van módja, de ezt szerencsére nem nekünk kell megtennünk. Nem tudom mit beszélhetek el neked, de egy dolgot jó ha letisztázunk, csak akkor érheted el a lelkitársadat, ha felkészültél rá. Messze üzték azokkal a hamis profilokkal, de erről csak akkor beszélhetek, ha személyesen megadatik a találkozás. Ne keress másként, csak azon ahol elérhettél többet erről nincsen kedvem írni. Legyél olyan, aki mindenkiben azt látja, aki közelebb visszen a lelkitársadhoz, ehhez pedig elég sok imádságra, böjtre és engesztelésre leszen szükséged. A helység nevének betűit ki tudod olvasni, ebből a neked szánt írásból, ha ismered aki a jegyesegyetlenem, úgyhogy előre....