2014. január 30., csütörtök

Bocsáss kérlek meg,hogy nem írtam számodra, de mivel nem kerestél gondoltam lemondtál,hogy megtaláld

Először is nem értettem, miért pihenteted, miért akarod, hogy leülepedjen, bár sejthettem volna, ezért elnézést kérek. Másodszor remélem, már felfogtad, az az egyetlen hűségben lévő út, s hogy erről mennyien akarnak letaszítani, egyre többen, ha közelebb kerülsz az úton, és ha eltávolodsz akkor sokkal de sokkal nehezebb megtenni. Nem úgy van ez, hogy ugyanúgy megteheted, elmondom számodra is, ugyanúgy nem teheti meg egyikönk sem, mivel az egységben erősödnünk kell a csatározások által. A legnagyobb ellenfelünk saját magunk, erre gondolom már rájöttél, s az hogy milyen formában kapjátok a támadást, az annak a függvénye, hogy mennyire közel vagy az egyetlen úthoz, mely a hűségben szeretve szeretetben gyökerezik. Úgy is összefoglalnám neked oltalmazó szeretetet soha nem értheted meg, csak részeket ismerhetsz fel. Tudod ha az Abbánk igazságos volna, akkor mindnyájan elvesznénk, de Isten kegyelmes is, ezt soha ne felejtsed el kérlek. Igértem sok mindent, hogy segítek, de távolból könnyebbnek érzem, könnyebbnek, mivel legalább nem fordul meg a fejemben olyan, aminek soha nem szabadna. Mint többször is írtam, elengedhetetlen amit szeretnél tudni, de a legkevesebb találkozót akarom, mivel biztosan nem a lelkitársam vagy, se nem a majdnem lelkitársam, mert akkor fel kellett volna fedezned azt, amit csak ők tudnak, s szépen beállnak a jegyesegyetlenem mögé, hogy a támadó majdnem lelkitársamat kivédvén az információkat szépen megosszam közöttük.

Mit tettél, hogy ezt megteheti a lelkitársad, fogd fel végre menekülni nincsen értelme előle...

Először is, ha kész tények elé állít, akkor semmi értelme menekülni előle, inkább a következőt tegyed minden olyan kapcsolatodat ahol akár fogamzásgátlás, akár abortusz, akár elvetélés látogasd meg azokat a hölgyeket, s kérjél tőlük bocsánatot, nevezzétek el az abortált, és elvetélt gyermekeket, amely áldásokat nem fogadtátok el, közösen kérjetek tőlük bocsánatot, majd mondjad el kérlek számukra, amit értésemre adtál, valószínűleg ők is fel fognak sorakozni a lelkitársad mögé, kivétel az aki feltételekkel bocsát meg, ő az egyetlen kiugrási lehetőséged, de akkor négy héten belül el kell venned, s annyira hűségesnek kell lenned, hogy soha el nem távolíthassák tőled az illető hölgyet, mivel akitől legjobban félsz, az bármikor ugrásra kész, bármikor felfedheti a hölgy előtt, hogy tulajdonképpen ki ő -akinek legtöbbet adhatsz, ha felvállalod személyesen-. Még valami, azoknak a hölgyeknek amelyekkel közös bűnötök van, minimum ölelés megjár, maximum pedig együtt sírtok. Jól érdemes megjegyezned, azokat a neveket, inkább írd fel, mivel egyiket sem adhatod a lelki egységben születendő gyermekeiteknek. S még valami ha a fent említett cselekedetek bármelyikét elkövetted, a legegyszerűbb az lenne, ha felfognád, mit cselekedtél vele az egységeteknek ártottál, ezért jó alaposan kérdezzél rá, a lelkitársadtól, mivel semmit nem mond viccből, ahogyan készülhetsz az annyi, hogy elégtételt vesz rajtad, s ha ez kellene bővebben, akkor ne mondjad, hogy arra nem vagy készen. Készen vagytok mindketten, s az, hogy az utcádban építkezik, az számodra a legnagyobb ajándék lehet, még akkor is ha félsz tőle. Tulajdonképpen nem a hölgy lelkitársadtól félsz, hanem amiket ellene elkövettél, s lényegtelen, hogy tudatosan, vagy tudattalanul, azért elégtétel jár már az első közösen eltöltött órátoktól. Felejtsd el, hogy nem derül ki valami, de jobban esik, ha magad mondod el neki, minthogy máshonnan érezze meg.
A másik kérdésedre, hogy mit tennék, ha a Selmeci utcában építkezne a jegyesegyetlenem . Nem tenné meg, mivel akkor tudnák róla, tisztában van vele, ha együtt egységben élnénk személyesen mellette vele érte, akkor tudja, hogy hol élhetünk, mégha oly távolinak tünik, akkor is az másképpen nem lehetséges. Tehát jó alaposan gondoljad meg, leírtam részeket, amely az egység felállításához szükségesek, a többi ezek szerint csak rajtad múlik, ha képes volt a köszönésedet azzal befejezni: "Ugye tudod, hogy bármikor hozzád mehetek, s ebben senki nem állít meg, mivel te vagy a lelkitársam!"