2010. június 18., péntek

Június 15.Akkor elkezdjük a gyorstalpalót... Aki kapcsolódni akar, s tudja ki a lelkitársa az tegye meg, az okot nem mondhatom el

Mindannyian tiszta lappal indultok, nem teszek kivételt, mivel erre nincsen felhatalmazásom. Jó alaposan figyeljetek, s ha érzitek, hogy képesek vagytok a lelkitársatokért megtenni, tegyétek meg, amíg lehetséges. Ne kérdezzétek, hogy miért, mert nem adhatom ki az információt, így telefonon elérni sem próbálkozzatok, csak a vészszámomon vagyok elérhető jelenleg. Az okra pedig magatok is rá fogtok jönni, mivel nektek is hasonlóképpen kell cselekednetek.


Kedd:
Akik még nem küldték el a lelkitársuknak a teljes ruhatáruk leírását, minél előbb tegyék meg, a következőképpen: Egy szóban mit érzel a lelkitársad felé, majd a részletes ruhatárad leírását, s a végét zárd a három legfontosabb szóval. Válaszként pedig próbálj meg tökéletes összképben válaszolni, ezért 1 fénykép úgy gondolom megteszi, s a válasz hasonlóképpen. Tudjátok ez nem játék, mivel ettől függ nagyon sok minden, s elég sok lehetőséget szalasztottatok el, így egy lehetőség, vagy élsz vele, vagy nem, de utána ne jöjjél hozzám, hogy segítsek helyreállítani, mert itt mindent megtalálsz. Úgy gondolom mindenre kapsz választ, ha mégsem akkor nem akarsz a lelkitársaddal együtt személyesen családi közösségben élni.


Szerda:
Remélem már mindannyiótok megkapta amire várt, így akkor folytathatjátok a következővel: Minden ami természetellenes s a bőrötöket érinti tüntessétek el, kivétel a hölgyeknek a fülbevaló, mert hamarosan égetni fog(nak). Helyette, ha még nem adtátok át egymásnak a jegygyűrűt, a hölgyek a jobb kezükre, a férfiak a bal kezükre tegyenek egy cérnából font karkötőt.


Csütörtök:
Bízván remélem már magatok is rájöttetek, s szétválogattátok egymás ruhatárát, otthoni és világi címszó alatt. Akik még nem tették meg, tegyék meg, ha készek vagytok személyesen elfogadni egymást lelkitársi családi közösségben. Bizonyára hallhattátok mit kellene még tennetek, tudjátok olyan egyszerű mondjátok meg, miket vegyen fel a lelkitársatok magára, már a következő reggeltől kezdődően. S a legfontosabb ne kételkedjetek, hogy nem teszi meg, mivel ha megértettétek volna alapjában a lelkitársi kapcsolatotokat, akkor tudnátok aggódni kételkedni nem szabad. A lelkitársatok, ha már elfogadott, meg is fogja tenni, mivel számára csak a lelkitársa számít, s az, hogy mellette kibontakozhasson. Valószínűleg lesznek közöttetek olyanok, akik még azt is le fogják írni, mit hol rontott el az előző napon, őnekik szól a következő annyira őszinték legyetek egymáshoz, hogy ha valami felsért, azt is írjátok le, ha valakit meg kellett volna fednetek, de féltetek azt is írjátok le, semmi titok ne legyen köztetek, amíg létezhettek Földkerekségen. Akik pedig még nem akarnak ennyire komolyan elköteleződést, azok menjenek el gyónni. S kezdjék előlről!


Péntek:
Küldjetek magatokról képet e-mail egymásnak a postaládájába, s a telefonszámára, s figyeljétek mikor érkezik meg a válasz. A legjobb az lenne, ha egyszerre küldenétek el, s akkor biztosan képesek lesztek egymást felhívni. Ne másra figyeljetek, csak a bennetek lévő belső hangra, az alapján cselekedjetek, s ha komolyan felvállaltátok egymást akkor még ma találkozhattok személyesen egymással.

 
A Mai nap folyamán visszakapcsolóm a +36-70/316-8989, és a +36-70/9438-111 elérhetőségemet, bár ahogyan le lett nyomozva, csak azok lesznek képesek elérni, akiknek az elérhetősége bent található a SIM kártyák telefonkönyvében. Akik tudják a vészszámomat azon hívjanak, s csak akkor ha nagyon fontos!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése