Ne feledd, hogy ha két évvel ezelőtt valaki azt mondja neked, az lesz a helyzet, ami most, kiröhögöd… mint ahogyan meg is tetted.

…. most mégis úgy lett.

Van egy világ, egy szép világ. Ahol béke van, szeretet és nyugalom. Harmónia és egység van, nincsenek feletted uralkodó kényszerítő hatalmak, önző, gusztustalan gazemberek, akik szívfájás nélkül tartják a nyakadon a bilincset. Szabadság van, és szabadon gondolkodhatsz, szabadon érezhetsz. Szabadon cselekedhetsz és szabadon teremthetsz. Bármit. Akármit. Akármikor. Bármennyit és bármiből mert a bőség az alap, az Eredendő. Nincs megkülönböztetés, nincs szükség, nincs gyűlölet. Csak béke. Végeérhetetlen béke.

Ez a világ Benned van, de létezik is, ahogyan a Létezők is léteznek, úgy te is létezel ott és nem itt. Itt, ahol nap mint nap fejbecsap a VALÓSÁG. Az egyre durvább, igazságtalanabb világ. A világ, amiben MÁR NEM TUDSZ BÍZNI….

De.. ott van BENNED A VALÓSÁG. Az a valóság, amiben nem tudsz bízni, az csak egy olyan valóság, amit MINDENKI MÁSKÉPP LÁT, és mindenki másképp értelmez. Másképp fordít le.

Viszont van egy PROGRAMOZÁS, aminek a következménye az, hogy az emberek egy jó nagy része dacára annak, hogy másképp kellene látni a valóságot, ugyanolyannak látják. Mert nem azt látják, ami a valóság, hanem azt, amit LÁTTATNAK VELÜK.

Azért nem tudsz bízni a világban, mert a világ nem hiteles…

Az emberi viselkedés legalját láthatjuk magunk körül. A mérhetetlen önzést, azt, hogy az ember embernek farkasa, azt, hogy a bizalmatlanság és a félelem oly mértékben ütötte fel a fejét, hogy családtag családtag ellen megy, csak mert nincs beoltva, és a saját szaros életét félti, mert ELHITETIK VELE, HOGY VESZÉLYBEN AZ ÉLETE. Kiveszett a családban nagyon fontos VÉDELMEZŐ ÖSZTÖN, ami még az állatvilágot is jellemzi, ősidők óta…

Elfelejtik az emberek, hogy ŐK EMBEREK… elfelejtik, mit jelent embernek lenni. Magukat a végtelenségig ledegradáló, mégis mocskosul önző, félelem által irányított, SAJÁT FAJÁVAL SZEMBEN BIZALMATLAN nyájat csináltak belőlünk.

Láttál-e már olyat, hogy egy oroszlán nem bízik a másikban? Láttál-e már olyat, hogy egy farkasfalkában MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ÉS GYŰLÖLET ÜTI FEL A FEJÉT? Olyat láthattál - nyilván a NatGeo-n, hogy a farkasok egymásnak esnek a túlélésért, az ételért és a falka vezetéséért, de olyat nem, hogy odamegy a falkához egy VADÁSZ, és addig dumál a farkasok fejébe, amíg azok elkezdik módszeresen kiközösíteni egymást és félni egymástól, mert azt mondták nekik, ha ezt nem teszik, meg fognak halni? Nyilván nem…

Milyen faj az egy ökoszisztémában, AMELYIK NEM TUD BÍZNI A SAJÁT FAJTÁJÁBAN? Amelyik kigáncsolja, átveri, meghazudtolva saját magát vakon követi a kormányt? A híreket?

Ezen a bolygón egyetlen faj sem képes túlélni, amennyiben nem tud összetartani és megbízni a saját falkájában. Egyetlen sem. Az ember nem bízik a saját falkájában és ami még rosszabb, NEM BÍZIK AZ ÖSZTÖNEIBEN SEM. A külső befolyásolásra hallgat, ahelyett, hogy befelé figyelne, hogy mit súgnak azok az ősi ösztönök, amelyek körülöttünk a lenézett és irtott állatvilágban ugyanúgy megvannak, mint bennünk.

MIVÉ LESZ AZ EMBER, HA SAJÁT FAJÁT ÁRULJA EL??

Nyilván tudod a választ.

Nem fogunk fennmaradni, ha egymást irtjuk ki a félelem és a hamis istenségek - pénz, hatalom, ego, aktuális kormányzás és médiahazugságok szent nevében.

Nem a megkülönböztetés, a félelem és a gyűlölet mentén kellene döntéseket hozniuk az embereknek, hanem a saját belső sugallataik révén. Ellenállni a háttérhatalomnak.

Mélyen alszanak. A pokol bugyraiban. Miközben önnön nagyságukat dicsőítik, hogy “túlélték a kétszázhetvenedik hullámot”. A blackout-ot, az élelmiszerhiányt, a vízhiányt, az üzemanyaghiányt, a teljes gazdasági összeomlást, ami mint tudjuk az Új Világrend előkészítésének része. MIKÖZBEN SEMMIBŐL SINCS HIÁNY, DE ÚGY JÁTSZANAK A FIZIKAI FORRÁSOKKAL, AHOGY A KEDVÜK TARTJA.

Nagyon nagy annak a veszélye, hogy az emberi faj mint olyan eltűnik, és a helyét egy transzhumanista gépezet által alkotott transzhumanoid - félig ember, félig PROGRAM ÉS NANOTECHNOLÓGIA - veszi át. Jól olvastad.

Ami megmarad, mint ember, az a földi népesség húsz százaléka, akiket a farkasok kitiltottak maguk közül. Mire a háttérhatalom végez velünk, már csak egy új világot ünneplő, vak és süket, ostoba népség lesz a világ, akik kéjes örömmel nevetik ki a háttérhatalmi világrendet megtagadó “őrülteket”, és bizony, az egyistenhívő, Krisztust szajkózó fényhajhász spirik is be fognak ennek dőlni, mivel az EGYISTENHITET ÉS A KRISZTUSI KERESZTRE FESZÍTÉST MEG FOGJÁK ERŐSÍTENI ÉS A SPIRIK EL FOGJÁK HINNI, HOGY EZ AZ ÚJ VILÁG, NEM FOGJÁK FELISMERNI A NOVUS ORDO SECLORUMOT.

Tehát akkor kire számítsunk mi, akik ébren vagyunk ebben a káoszban?

Elárulom neked, MAGADRA SZÁMÍTHATSZ ÉS A MENTÁLIS ERŐDRE, ami ott van benned és készen áll a használatra.

A FIZIKAILAG SZEMMEL LÁTHATÓ VILÁG FELÉNK SUGÁRZOTT TÉNYEI ELLENÉBEN KELL GONDOLATI SZINTEN CSELEKEDNÜNK, azaz tökmindegy, mit látsz magad körül, te aki hozzám hasonlóan ébren vagy, NE KESEREDJ EL! Hát nem azért vagyunk itt, hogy változást hozzunk? Arra számítottál talán, hogy majd a mátrix nem mutatja feléd a fizikai tényeket, amelyek csak látszólag nem változtathatóak? Arra számítottál, hogy elég egy kis energia és minden csodás lesz?

Ugye nem..? Ugye tudod, hogy ÖNMAGADAT KELL SOKSZOROSAN MEGLÉPNED, ha már itt vagy, 2021-ben? Egy lépésre az ÚJ KEZDETTŐL, AMI 2022.

Tényleg azt hiszed, hogy tehetetlenül kell végignézned ezt az egészet? Hogy semmi eszköz nincs a kezedben? Hogy az istenek szórakoznak veled és arra ítéltek, hogy te is rab maradj a rabok között?

Szerintem az a dolgunk, hogy A LÁTHATATLAN VILÁGOT LÁTHATÓVÁ TEGYÜK, az a dolgunk, hogy A LÁTHATATLAN VILÁGOT IDE TEREMTSÜK A MENTÁLIS ERŐ ÉS MÁGIKUS ERŐ SEGÍTSÉGÉVEL.

Nem pedig az, hogy higgyünk a mátrixnak, a fejünkbe dumáló vadásznak, bárányként a farkasok között. Azt azonban nem tagadom, hogy a tények ismerete szükséges ahhoz, hogy tudd, mit kell megteremtened, ugyanis az, amit meg kell teremtened, AZ PONTOS ELLENTÉTE A MÁTRIXNAK. Tökéletes ellentéte. Minden ízében.

A tények riasztóak, DE EZ CSAK A MÁTRIX. A szemmel látható, belénk táplált fizikai sík.

Az is tény, hogy az emberiség nyolcvan százalékának halvány gőze sincs arról, hogy lehet teremteni, GLOBÁLISAN IS, nem csak egy cikicuki rózsaszín tűsarkút a CCC-ből, hogy tiktokolj vele, hanem GLOBÁLIS MENTÁLIS MELÓT IS TUDUNK VÉGEZNI. Azokért is, akik a hátunkba döfik a tőrt, és azokért is, akik a szomszédos országokban éppen most dicsőséges diadaltáncot járnak az oltatlanokon, majd nagy kegyesen felajánlják, hogy elmennek helyettük a boltba, mert a szerencsétlen idióta oltatlanok ezt most nem tehetik meg, /félelmetes, hogy teljes meggyőződéssel hiszik, hogy aki nemet mond az oltásra, az idióta, és az életüket veszélybe sodorja, és hát igen, ez MÉG CSAK A KEZDET, lesz ez még keményebb is, amikor majd az oltatlanokat okolják a társadalom és a gazdaság összeomlásáért és azt is minden további nélkül el fogják hinni./.

Ne csodálkozz ezen. Mit vártál az embertársaidtól? Netán azt, hogy gondolkodás nélkül meghajlanak a szavadnak és minden “összeesküvés-elméletnek” /amelyek mellesleg szóról-szóra igazak, kivétel néhány, amelyről ránézésre látszik, hogy irreális és logikailag nem lehet összerakni/. Netán azt vártad, hogy a dicsőséges Jézus Krisztus előtt hajolnak meg? Akinek a keresztre feszítését ÉS FELTÁMADÁSÁT a háttérhatalom újra el fogja játszani nekünk? Hogy mikor, az kérdéses, attól függ, mennyire FÉLNEK tőlünk, és mikor látják úgy, hogy itt az ideje a végsőkig elkeseredett emberiség kezébe adni egy új hitet.

Ugyanis félnek tőlünk. Ez is logikus.

Képzelj el egy juhászt, akinek hatalmas báránycsordája van. Annyi a bárány, ameddig a szem ellát, egy végtelenül nagy mezőn. A mező tökéletes, de a bárányok már nem hiszik el, hogy jut elég legelő és elég eledel nekik, ezért egymás ellen fordulnak. A juhász hinti el bennük ezt, mert az egyre növekedő csordát már nem tudja kezelni és féken tartani. No nem azért, mert ha elbírt x milliárd báránnyal, akkor nem bír el még pár milliárdnyival, hanem azért, mert a csorda IGAZÁBÓL NEM LÉTSZÁMBAN NÖVEKEDIK, HANEM AZ, AHOGY A TERMÉSZET TÖRVÉNYEI DIKTÁLJÁK, ERŐBEN NÖVEKEDIK.

Nincs olyan csorda, amely ne akarná elsöpörni az egyetlen juhászt, ha veszélyben érzi magát. Azonban a juhász trükkös egy csávó, és mentális erővel tartja féken a bárányait, no meg kutyákkal. A kutyák acsarkodnak, UGATNAK, vég nélkül, puszta UGATÁSSAL tudják terelni a bárányokat bármerre és bármeddig, és ha a bárányok túlságosan elvadulnának, a kutyák elharapják azok torkát, amelyek szembeszegülnek velük, mindezt a juhász beleegyezésével, akinek ez a járulékos veszteség belefér, mivel a csordája féken tartását kell előtérbe helyeznie. Némi veszteség a későbbi előnyök elérése végett.

Azonban a juhásznak idővel más gondja is akad.

Mégpedig az, hogy a bárányok között megjelentek olyan különcök, akik átlátnak a juhászon. /éltem már ezzel a hasonlattal, birkák és kosok, de most újra előveszem, a mostani helyzet tisztán látása végett/. Azok a bárányok, akik átlátnak a juhászon, elkezdik terjeszteni a csordában, hogy az a helyzet, hogy mentálisan vannak fogva tartva mindannyian, és a legelőn túli világban vár egy szabad és tiszta élet, ahol azt tehetik, amit csak akarnak, a kutyák nélkül.

A kutyák a korlátozások, a megszorítások, az oltott-oltatlan közötti tüzet szító háttérhatalmilag manipulált hisztik, a klímahiszti, a gazdasági válság, az infláció, az alapvető szükségleteket kielégítő források hiánya. Csupa hazugság, és a kutyákat csak ez a hazugság tartja fenn.

A juhászon átlátó bárányok a kutyákról is tudnak. Tudják, hogy illúziók, nincsenek ott, és acsarkodásuk csak a legelő rendszerének szüleménye, valójában nem bírnának el azokkal a bárányokkal, amelyek nem tekintik őket valóságnak.

Mert amit nem tekintesz valóságnak, AZ NINCS.

A juhász észreveszi, hogy a bárányok között vannak nem-bárányok is, akik nem akarják ezt a legelő-rendszert, és magasról tesznek a kutyákra. A juhász pontosan tudja, hogy ezek a bárányok, még úgy is, hogy a teljes nyáj csupán húsz százalékát teszik ki, rendkívüli veszélyt jelentenek a rendszerre, ezért ki kell őket iktatni.

Azonban ez egy aprócska problémába ütközik, mégpedig abba, hogy ránézésre nem tudja megkülönböztetni, melyik bárány igazi engedelmes bárány, és melyik nem-bárány, aki idővel a többi bárányt is meggyőzheti, ráadásul a kutyákat is kiiktathatja, mert megmondja a bárányoknak, hogy a kutyák nincsenek is ott.

Mivel ránézésre nem tudja a juhász, hogy melyik báránya hű hozzá és engedelmes, melyik nem, ezért hívja a többi juhászt, hogy együtt pécézzék ki a nyájból a nem-bárányokat, és ehhez egy ősi módszert használ.

Azt, hogy szemrebbenés nélkül kiáll a többi juhásszal a legelő elejébe, és kiabálni kezdi AZ IGAZSÁGOT, hogy nincsenek is kutyák, és mi juhászok csalók vagyunk, szabadon elmehettek.

Erre az egészre a nem-bárányok úgy fognak reagálni, hogy csendben vannak, és látszólag meg se mozdulnak, mert sejtik, hogy itt valami bibi van.

A bárányok hörögnek, veszekednek, sivítoznak, kitör közöttük a pánik, egymást tapossák, mert megborult az alapvető hitrendszerük, amit a biztonságosnak vélt legelőbe, és jogos uraiknak vélt kutyákba és juhászokba vetettek.

A nem-bárányok a káosz közben szépen elballagnak a mezőről, és a juhászok máris tudják, kik ők….

Ez csak egy elmélet. Elmélet az emberi viselkedés kiszámíthatóságáról, de bevált a hát..térh...atalmi elitnek. Látványos a nem-bárányok elkülönülése, de MÉG NEM ELÉGGÉ. A csorda számára a juhász és társai hűségpróbákat talál ki, mint a népmesékben, hogy bizonyítsák hűségüket - olyan dolgokat kell megtenniük, amiket önmaguktól eszükbe nem jutna megtenni. A hűségen múlik az életük - mondják nekik a juhászok, és a csorda félti az életét, főképp pedig a mátrix-legelőjét. Attól félti, hogy mások elfoglalják azt, akik nem hűek a juhászokhoz, és habár eddig is tudtak róla a bárányok, hogy a csorda rejt sok nem-bárányt, hallgattak a kilétükről, mert nem érezték magukat veszélyben tőlük, talán még félig-meddig egyet is értettek velük, de most…. most, hogy HŰSÉGPRÓBÁKnak vetik alá őket, már érzik, ÉLESEDIK A JÁTÉK a legelőn. Ha nem vetik ki maguk közül a nem-bárányokat, talán még a juhászok azt hinnék, pártolják őket és egy követ fújnak velük. Ezért aztán ők maguk is élesen bírálják nem-bárány társaikat, azokat a társaikat, akik korábban a legjobb barátaik, legjobb bajtársaik voltak egy olyan helyen, ahol minden determinált. Egy legelőn. Egy mátrixban. Mindez azonban a juhászoknak még mindig kevés, és igencsak lassú folyamat. A tervük új szakaszba lép.

Kellenek olyan pontok, közösségi helyek, ahonnan kitiltják azokat a csordából, akik ezt a hűségpróbát nem állják. A legelő olyan gyűjtőterületei, ahova a hű bárányok minden további nélkül beléphetnek, és ezeken a területeken rendkívül nagy a legelő bősége, mindenből jut bőven. Ezeknek a területeknek a bőségét folyamatosan és mesterségesen növelik a juhászok, hogy a bárányokat mágnesként vonzzák e helyek, míg más területeket a legelő KLÍMAváltására hivatkozva szinte kipusztítják, hogy egy helyre gyűjtsék a bárányokat….. és lehetetlen, kiszolgáltatott helyzetbe kergessék a nem-bárányokat.

Régen kevesebb volt a bárány. Könnyebben lehetett őket szemmel tartani. Mostanra azonban már annyian lettek, hogy egyesével kellett rájuk nyomkövetőt szerelni. A hűségpróba egyike pl ez volt. Nyomkövetés. A nem-bárányok is előszeretettel használják azonban a nyomkövető funkciókat, ez még önmagában nem volt elég. A bárányokat meg kellett bélyegezni, hogy messziről látni lehessen, kik ők. A nem-bárányok itt már nem tudták tovább titkolni a kilétüket, főként azért, mert habár annyi de annyi volt a bárány a legelőn, amíg a szem ellát, és minden módszer kevés volt ahhoz, hogy megfelelően szemmel tartsák őket, a nem-bárányok pedig el tudtak tűnni a tömegben, az a kitétel, hogy a legelő bőséges helyeit már csak a bárányok látogathatják, nos, ez betette a kiskaput.

Hiszen azon a ponton, amikor a juhászok kiabálni kezdték az igazságot saját magukról, a bárányok felzúdultak és félni kezdtek, a nem-bárányok pedig NEM MENTEK EL a legelőről, hanem maradtak, két okból. Egyrészt az új hely, ahol élni tudnának, még nem készült el, és ezt nem bízzák a juhászokra. Sem a hely kilétét, sem a hely megközelíthetőségét nem akarják átadni.

Másrészt azért maradtak, mert pontosan tudták, ha most elmenekülnek, a juhászok nyertek….

Ezért maradtak.

Ezzel sikeresen összezavarták a juhászokat, akik csak ezután fordultak a megkülönböztetés módszereihez, és ahhoz, hogy a bárányok maguk árulják el társaikat és megszűnjön bizalmuk a csordában, hiszen számukra úgyszintén, ránézésre nem megállapítható, ki tartozik közéjük és ki nem. Egyenesen bűn lett nem közéjük tartozni, és a bizalmatlanságuk saját fajtársaik ellen lassacskán félelemmé nőtte ki magát.

DACÁRA ANNAK, HOGY TÖBB A BÁRÁNY, MINT A NEM BÁRÁNY, A BÁRÁNYOK NEM A JUHÁSZOKTÓL FÉLNEK, HANEM A NEM - BÁRÁNYOKTÓL. NEM A JUHÁSZOKTÓL FÉLNEK, AKIK ŐKET ÚGY TERELGETIK, AHOGYAN CSAK AKARJÁK, HANEM AZOKTÓL FÉLNEK, AKIK NEM OLYANOK, MINT ŐK.

Dacára annak, hogy a juhászok vannak a legkevesebben, no meg a kutyák, a bárányok mégis félnek tőlük. Ez egyfajta mentális erőfölény, amellyel a bárányokat kordában tartják a juhászok és a kutyáik.

A nem-bárányokra nem hat a mentális erőfölény, hanem ők vannak a többiekkel szemben mentális fölényben, még a legelővel szemben is, ami az életterüket alkotja.

Számukra a legelő egy mátrix, és tudják jól, hogy van a legelőn túl is világ, és már azt is értik, hogy ez a világ belőlük teremtődik kifelé. Nem egy kész új világot kell keresniük. Meg kell teremteniük egy új világot.

Azonban nekik is át kell menniük próbákon - mint a népmesékben ugye -, olyan próbákon, amik főleg arról szólnak, hogy vajon hisznek-e annak, amit a két szemükkel látnak, avagy el tudnak vonatkoztatni. Tudnak-e hinni az új világban, vagy feladják és hagyják, hogy a bárányok és a juhászok a kutyákkal együtt meggyőzzék őket.

Mert a nem-bárányokra is hat az a káros sugárzás, ami a bárányokra. Az a mentális sugárzás, amit most telibe kapunk.

Az egész emberiség.

Lehet bármekkora a nem-bárányok mentális erőfölénye, ha náluk erősebb eszközöket vetnek be.

Az emberek ugyanis, akár be van oltva, akár nem, akármiben hisz vagy akár nem, erőszakosak, önzőek és agresszívak. Azok is, akik eddig birtokolták azt a bizonyos nyugalmat és belső erőt, most mintha elfelejtenék, kik valójában.

Van egy pont, ahol áttörték náluk a falat, egy gyenge pont, amin át ki tudták őket billenteni.

Az emberek FÉLNEK. Félnek, és belső harcukban elesni látszanak önmagukkal szemben.

Ne hagyjuk! Mi, akik még ébren vagyunk, ne engedjük ezt! És mi magunk ne engedjünk ennek a káros Nibiru-hatásnak, amely feszültté tesz, amely kibillent, amely elhiteti velünk, hogy NEM VAGYUNK ARRA KÉPESEK, AMIÉRT ITT VAGYUNK.

Ismerd fel az illúziókat, amelyek fogva tartanak, amelyek gyengének, kétségbeesettnek mutatnak téged, mint egy torz tükör.

TÜKÖRORSZÁG - ahogy Lucifer hívja a mátrixot. Csupa hamis tükör egy olyan helyen, ahol bármerre lépsz, csakis tükrök vannak. Torz képet mutató, nem valódi létet mutató, a saját gyengeségeidet ezereszeresen visszaverő tükrök.

Törd össze a tükröket, vagy menj át rajtuk, de inkább az utóbbi, mert ha összetöröd, újra felépülnek és még mindig nem történt semmi.

Lépj át a mátrix-legeltető-etető hamis valóságon, mert a kerítés nincs is ott.

Mindezek csak szavak, amelyekhez hasonlóakat olvashattál máshol is. Ezek még önmagukban nem fognak tettekre ösztönözni téged. A tettekhez az kell, hogy teljes egészében felfogd a karámot, amibe zárva vagyunk, és meg is kapd a lehetőséget, hogy tegyél valamit. De mindaddig, amíg csak a fizikai tetteket tartod tetteknek, addig nem vagy a mentális erőd birtokában. Ahhoz, hogy visszakapd, EL KELL VONATKOZTATNOD A MÁTRIXTÓL, mindattól, ami körbevesz. Átnézni rajta, hiszen tudod, TÜKÖRORSZÁG. Az a valóság, amit annak hiszel, és olyan a tükörtenger, amilyennek te látod.

A tükrök mutathatnak kiutat is innen, ha tudod, hogyan kell őket használni.

A mátrixnak szintjei vannak, ezek a POKOL FELÉBRESZTŐ KÖREI, minél mélyebbre mész benne, annál többet látsz az igazságból. Veszélyesnek érzékeled, mentális támadásnak hiszed, esetleg mágikus támadásnak, de nem az. Ez a TE ÉBREDÉSED A MÁTRIXBÓL.

SZINTRŐL-SZINTRE.

Mert ki kell keveredni ebből, hogy mi, a nem-bárányok legyünk mentális erőfölényben, és a pokol köreiben az emberek lelke és tudata van lekötözve.

A lelkük és a tudatuk. MINDEN SZINTEN TÖBB MILLIÁRD LÉLEK ÉS TUDAT.

Ezek a lelkek és tudatok tartják össze a mátrixot.

Eszter-Fényhozó❤️❤️✨✨