2021. augusztus 30., hétfő

Visszakéredzkedés

Most gondolkodj el magadon, gondolkodjál el azon, hogy mégis miért van megtenni az egységért minden lépést. Mitől véd meg téged... S akkor tisztában vagy azzal, hogy amit 10 éve ajánlottak, azt felejtsd el, mert történtek olyan dolgok, ami miatt már csak úgy lehetséges, ha őszintén szabad akaratatok által majdan megteszitek azokat a lépéseket. Ebből is rájöhettél, minden a mindennel, tehát nem egy sorozatra képes rólad, mondjuk mikor kabátban vagy, aztán már kabát nincsen rajtad, aztán mondjuk már a garbó nélkül, ... ha így közeledne a lelkitársam felém, akkor nagyon-nagy bizalmatlanság van valamelyikötökben. Vannak akik arra próbálják rávenni, hogy különféle hajviseletekkel készült fényképet küldjetek egymás felé, ebben is elég sok gond van... Miért van a gond, ezt meglelitek a múltatokban, mert ha nem vagytok képesek egymás lábát megmosni, akkor jobb elfelejteni, hogy mégis ott a lelkitársad. Remélem felfogtátok? Sőt nem mérőszalaggal kell egymást megmérni, meg átvizsgálni, hanem a kezetekkel fentről lefelé haladva. Szóval a szabad akarat az egy csodálatos ajándék, de még nagyobb az egység, ha felvállaljátok egymást benne,

Imádkozzatok Japánért a víz miatt össze fog roskadni! Imádkozzatok mert az Etna vulkán nagy pusztítást fog okozni! Legyetek résen a Földközi-tengeren!
Ezt 2021. augusztus 22-én kaptuk Fény Máriájától, de abba is gondoljál bele kérlek nem azért kérek fogalmazást, mert élvezem, hogy annyiszor nem fogtad még fel. Meg kell vizsgálnod, a tegnapit s a tegnapelőttit is írd kérlek újra vizsgáld meg alaposan, mégis miért, mégis hogyan, s mégis miként, s ha képes vagy felfogni akkor, talán gyorsabban is haladnánk. Könnyebb visszalépni, mint előre, de arra gondoljál, hogy ha előrehaladsz, akkor megkapod azt a segítséget amely hatvanszoros, nyolcvanszoros vagy százszoros termést is képes hozni. Tedd meg amit megtehetsz, haladj céltudatosan teljes ráhagyatkozással a lelked hetedik szobajában lévő hangra figyelve.

Itt egy érdekes videó, a valóságról