2021. szeptember 22., szerda

Nehezítés, csak azért mert azt mondotta a lelkitársam...

Lenne egy kérdésem, megértetted, hogy nem lehet felcserélni a szerepeket? Azzal, hogy te akartál odamenni, amikor a férfi lelkitársadnak kellett volna megengedned, hogy odamenjen hozzád. Magad is láttad, mennyi galibától kíméltétek volna meg egymást, de ez már az utolsó pár hét.
Nem lehetne felgyorsítani, mondottam többször is, gyorsuljunk, ha lehetséges. Tudod te is elfogadtam, hogy fürdőruha fehérneműként. Vállalom azt is, hogy minden reggel lemegyek a lelkitársamhoz, s ott egyeztetünk, forrasztgatunk, csak gyorsítsd meg ahogyan lehetséges. 
Tudod mi lenne, ha elmennénk most hozzád, kiválasztanám 4 lehetőségedet, te keverheted, de minden héten csak azokat veheted fel a tanult módon, bár ennek nagy a rizikója, de annyit kérek, hogyha kísértésbe hozol, akkor szemtől-szemben megbeszéljük az okokat, melyek a múltadban fakadnak. Cipőt nem választok, mert a lelkitársadat sem érdekli, hanem ami fontos, hogy a hűség az egyre szilárdabb alapon nyugodjon. Nehezebb lesz, mert egyre többen vissza akarnak rántani, ami tulajdonképpen a világias szemlélet okozta gyötrelem, ezért szükséged lesz annyiszor látni a lelkitársadat napjában többször.
Menjünk, de inkább minden napra, mert úgy érzem a négy kevés, de nincsen most senkise otthon, te pedig még mindig nem bízól abban, hogy képes vagyok teljesen kapcsolódni a lelkitársammal.
Bevállalom, beengedsz a ruhatáradhoz, kiraksz 7 fogast, s kimegyek s ha behívsz akkor megyek be, elfogadod ezt a felállást. Meg kell bíznóm benned, már a barátom miatt is, s aki a barátom barátja az az én barátom, Nincsen értelme vádaskodni, a múlt sebeit be kell gyógyítani, s ahhoz ha a segítségem kell, akkor rajtad áll, hogy mennyire fogod értelmesen felfogni.
S mi lesz akkor, ha megérkezik hozzád a lelkitársad, akkor úgye nem hagysz cserben.
Attól nem kell tartanod, amíg nincsen Nagy Figyelmeztetés, addig nem hiszem, hogy képes lesz egyáltalán kapcsolódni dr. Nagy Krisztina. Tőletek is azt kérem, először a saját egységteket állítsátok helyre, utána meg inkább másoknak segítsetek akiknek több esélyük van a lelkitársi egységre, mint neküNK.