Egész nap folyamán, próbálj meg eszerint eljárni, oly módon hogy a komolyzenei napi adagodat növeld esemény*meghallgatás alapján:
Uram, taníts engem imádkozni.

Hiszem, hogy meghallgatod könyörgésemet. Ámen

A hugóm ezt még nem értheti, megmagyarázzam neki, amire rájöhettem, vagy neki is fel kell ismernie azokat a lépéseket, amelyeket mindannyiunknak meg kell tennie, hogy a bizalmunk erősödjön a lelkitársunkkal.

Figyelj Tünde, közelebb kell lenned a lelkitársad által a fő forráshoz, a testvéred meg csak várva-várja a sült galambot, te ráéreztél, bár többször megtorpantál, de most nagyobb az elszántságod, bár nem nekem kell megbíznóm benned, én csak egy eszköz vagyok, tegnap megtapasztaltad, hogy a lelkitársak mennyire képesek megélni a szeretet egységét a szeretve szeretetben. Ha képes vagy rá, akkor tudsz csatlakozni bűnbánattal a szívedben az elvesztegetett idő miatt, ha meg még nem fogtad fel, akkor itt vagyok, kisérletezni meg nekem nincsen kedvem, tehát csak a jól bevált módszerek alapján. Lehethogy működik másképpen is, de homokra nincsen értelme építeni, mert egy kis fuvallat is összedönti a kártyavárat.

De hát a hugómnak is jót akarok!

Erőszakkal nem lehetséges, erre már magad is rájöhettél. Erőszakkal felesleges, mert olyan kivetülete lehet, amit a világ táplál. Én megmondtam neki érthetően, hüvös közelítéssel is megkapja nyilvánosan az andráskeresztes védelmet, de őreá vonatkoztatva nem vagyok hajlandó átalakítani ami oly sokaknál bevált. Maximum rámmarad, aztán majd a lelkitársam átveszi s helyreteszi, ha nem képes erősebbé válni, mint a lelkitársam.