2021. szeptember 11., szombat

Csináljuk szabályosan, mégha fájdalommal jár a felismerés

Rájöttem, szándékosan csináltad, hogy ne legyek képes. Kettőnk magasságkülönbözetét megoldjuk könyvekkel, amelyre én ráállok. Nem kell nekem a félig, ha az egészet is megértem. Beszélgettem otthon a szüleimmel, hogy ekkorát hogyan tudtam tévedni, s arra a megállapításra jutottam, hogy végig fogok elemezni minden lépésedet, leginkább azokat amely távolabb sodrott a lelkitársamtól, mert benned láttam a hibát, s nem magamban. Egy hét pihenőt kérek, összefüggések a lényegesek. Rá kell jönnöm, miért van ekkora fájdalom a felismerésben, amikor nem akarsz kitenni annak engem, hiszen még nem történt meg...
Ha komolyan gondolod, s teljes az elszántság benned, akkor fogd fel már végre a lelkitársad felesége leszel. Azt nem mondom, hogy anya leszel, arról meggyőződésem már lekéstél, de ha kiimádkozzátok, s megadatik a lehetőség akkor fogadjátok el az ajándékot. A testvéredre pedig van egy nagyon jó módszerem, mégha a település bánja akkor is meglépem, csak annyit mondj neki írjon egy fogalmazást, hogy miért nem kell neki a majdnem lelkitársa, ahhoz akár már ma is odamehetne. Ne olyanokat írjon, mert a nővérem révbeér hamarosan, s nekem is az kell. Ahhoz, te is rájöttél az egy óriási felelősséggel bír, mely csak a szenvedések árán hoz maradandó gyümölcsöt, s azok egyre jobban összeforrasztanak a lelkitársaddal.
Arra is rájöttem, hogy nem figyeltem oda alaposan, tehát én szabályosan akarom, ezért most elviszlek magammal hozzánk, akiben megbízól az fog irányítani, sőt el is fog velünk jönni, s utána elmegyünk Esztergomba, majd Vácra, aztán Sükösdre, Mohácsra, Sümegre s zárjuk Sopronnal, s újból adsz nekem még egy esélyt Sopronban, újból s ha akkor eltalálom odahívód a lelkitársamat hozzánk. Tisztában vagyok vele, hogy ezt nem lehet úgy végigvinni, ahogyan szoktad, tehát a teljes ruhatáram előtted lesz. Bármelyiket felveszem, ha azt mondod, hogy ezt is vigyük magunkkal. Ezt komolyan mondom, rosszull esik, hogy még nem jöttem rá, mit szimbólizál az egyrészes fürdőruha, de inkább megteszem, minthogy mélyebbre süllyedjek. Tudod sírni akarok örömömben, sírni eggyütt a lelkitársammal, az elvesztegett napokat nem tudom visszahozni.
Jól látod, de akkor most alaposabban figyeljél a városrészre, minthogy Dél-Esztergom-Szent Anna templom másnéven kisbazilika, ahol a város kettőségének határvonala van, Vác belvárosában újabb Szent Anna ez egy piarista templom, az előtte lévő szobornál sétával könyörögni kell, Sükösd egy keresztút, melynél érdekes jelenések történtek. Mohács egy szobor a Dunaparton, mikor egy papot nem engedtek be a már tönkretett megcsúfolt belvárosi templomba, s a Dunaparton misézhetett. Sümeg a hídon, akár karonfogva megyünk, akkor is már valószínűleg sok lesz neked, főleg amikor megállítanak ismeretlenek, akiknek információra van éhségük. Sopronban lettünk volna kiképezve a lelkitársammal, de őneki nem kellett a védelem, tehát elmegy az egész hétvégénk, ha most elindulunk. Meg fogom neked mutatni, ami segítségedre lesz, s úgy számoltam
Nem kell számolnod, 4 egyrészes, plussz édesanyámnak kettő biztosan  kell, amit ő biztosan kiválaszt abból, amit meghagysz neki. Amivel operálunk, biztosan hogy a fehérneműnél van a legnagyobb gond, de ha nem akarsz róla beszélni, akkor inkább hagyjuk a témát, mert sérültebb vagy a lelkitársamnál.