2020. augusztus 11., kedd

Mártának mert annyira nem fogja fel

Először is, mi akadályoz meg abban, hogy elismerd, hogy azért fogadtál nyomozókat, mert nem bíztál a lelkitársad által mondottakba, mert az bizony nem lehet. Szóval mit derítettek ki egyáltalán a nyomozók a lelkitársadról, sajnállak, hogy bekajáltad, meg még fizettél is azért a munkájukért, amit hasukra ütöttek. Nem egyedi eset, az indokokat kellene megtekintened, amelynek a forrása benned van. Benned van a bizalmatlanság, s nem fogod fel, odamész, megkeresed személyesen-szemtől szemben, s végre bevallod, hogy megtévesztettek s kéred, hogy bocsásson meg a lelkitársad. Igen, de ehhez magad kellesz, magadban kell megkeresned, hogy képes legyél megtenni, ilyennel nem szeretem, ha zavarnak. Egyszerűen levezetem, csakhogy még egyszer ne tudjátok mondani, hogy nincsen fenn az éterben,
1, felhívód marokbeszélőn, vagy MMS-ben arcképedet küldöd a lelkitársad felé.
2, Az előzőt megteszed az általad ismert postafiókokba, még egy bizonyítékkal ami lehet akár az összes rólad készült fénykép, vagy ha van közös imátok, akkor az a legmegfelelőbb.
3, Eldöntöd, végigolvasod a lelkitársadtól kapott leveleket újból és újból, mire szerzel akkora bátorságot, hogy benyögd a lelkitársadnak, miért most keresed (mellébeszélésnek helye nincsen) , s megkéred hogy öltöztessen fel abból a ruhatárad leírása alapján, neked csak minden reggel meg kell nézned a telefonodat, vagy a postafiókodat, s az szerint öltözködni fel. (Ha felesége akarsz lenne a lelkitársadnak, akkor felejtsd el a bálványokat! Felejtsd el a világias szemléletet, ami lehúz, ha hagyod magad, ) Azt ne kérdezd kérlek, hogy mennyi idő alatt lesz akkora bátorságod, hogy személyesen szemtől-szemben is képes legyél kapcsolódni.
4, Amikor képes leszel személyesen is kapcsolódni a lelkitársaddal, akkor csak azt fogod magadtól kérdezni, mégis akkor miért voltál ennyire bizalmatlan, a választ zongorázd végig a múltban a környezetedben történt események között.