Nagyon egyszerűnek tünik, mit szólnál hozzá, ha holnapra összeválogatnád azokat a rólad készült képeket, amiket bárkinek megmutatnál. Tehát minden ballépésed elfelejtve, minden félrenézésed megbocsátva, minden könyörtelen világias szemléletű fénykép rólad nem kell. Ha nem érted akkor, szerintem nincsen értelme ennek az egésznek.

Tudod, hogy megteszem, de mi lesz akkor, ha rosszull válogatom ki.

Csak az aranyszinteseket, ez a titka az egésznek. Ha valaki még rajta van a képen, de nem aranyszintes ott, akkor ne tedd be a válogatásba. Meg fogod érteni miért, kellenek a jó példák a múltadból, mert arra képes vagy építeni a lelki egységteket, a homokra meg felesleges. Minden eseménynek vannak olyan sarkallatos pontjai amelyek segítenek a lelkitársad felé.

Szeretném tudni, ki a lelkitársad, mert álmaimban elég sokszor visszarántott, amikor elkószáltam feléd. Meg akarom érteni, szemtől-szemben is jó lenne, mert akkor talán gyorsabban haladnák a lelkitársammal való kapcsolódás felé. Aztán azt is meg szeretném érteni, amit a húgóm mondott, hogy nem egy óra alatt lehet elkészülni, ha ténylegesen látja, hogy a nővére a lelkitársához fog kapcsolódni idővel, akkor ő miért elégedjen meg a majdnem lelkitársával, mikor valahol az ő lelkitársa is lehet őreá vár.


Imádkozzunk a kontinensünkért, s legfőképpen nemzetünkért, hogy a Nagy Figyelmeztetés után mindannyian megtérjenek az oszló hullák látványa láttán!
„Uram, hogyan akarod ezt a megpróbáltatást a lelki növekedésemre használni? Hogyan működhetnék együtt veled, hogy a lehető legnagyobb hasznát vehessem annak, ami velem történik? Milyen változást akarsz elérni az életemben?”
S itt a videó, tudom, hogy rosszul fog ez érinteni, de jobb ezt is bekalkulálni, gyorsítást fogsz kérni de nem biztosan tudom garantálni, mert ahhoz meg kell érni.