2021. szeptember 24., péntek

Újabb nehezítés, mert a lelkitársad kérte

Este beszélhetsz velem, nincsen időkötöttség, reggel a lelkitársaddal kezdesz reggelizni, átelemezitek amit már megértettél. Akár bekapcsolódhatsz a munkamenetembe, mert akkor könnyebben megérted, hogy miért van nagyobb felelőssége azoknak, akik többet kaptak. Nem vágathatod le a hajadat az esküvőtök napja utáni annyi hónapig, ahány évvel el vagytok maradva, ha bejelentkeztél fodrászhoz akkor kérlek mondjad le. Semmit nem vághatsz le a hajadból, ha csak nem akadt be valahová. Megértetted?
Ez nehéz lesz, de tudod mit inkább, mint miután bajba keverednék miatta.
Van még valami ugyanaz, soha nem vagy első, tehát a munkahíváskor csendben maradsz, mintha nem is lennél ott. Ha kényelmetlen a szituáció, akkor inkább menjél kérlek haza, bár hasonlóban lesz részed ha a lelkitársaddal élsz már, s tudsz belőle tanulni.
Ezt hogyan érted, az időkorlátot azt eddig sem voltál képes betartani, s ennek örültem, mert napi 22 perc nem lett volna elég, meghálálni meg úgyis képtelenségnek tünik, bár most értettem meg sok mindent, a legfontosabbat, semmi értelme a világgal haladni, a világias szemléletet bálványozni. Arra is rájöttem oka van sok mindennek, s aki megelőz, az még sérültebb, de olyan kapcsot épít veled, amit csak ő képes széttörni, de akkor neki annyi, s én nem akarok olyan álmokat a védelmedben amelyek eltérítettek, de akkor mégis miért az a sok miért.
Figyeljél kérlek, előtte van minden, bár sok mindent átírtak, meghamisítottak, de ha képes lenne kapcsolódni a lelkitársam segítség nélkül, akkor már megtette volna. Ez ilyen egyszerű, de mégis inkább ne firtassuk, legyél boldog a lelkitársaddal az egységben.