Ha még semmire, akkor valamit nem vettél észre... Mondtam neked, elemezd ki azokat a lépéseidet, amelyek eltávolítottak a lelkitársadtól. Rossz videót ajánlottam, de amit kellett volna, az majdnem 2 órás. Körülbelül tíz éve volt itt szivárvány, ha megengeded nézd figyelmesen a Mennyei Atya szeretetének kirajzolódását.
Ha kéred, akkor most odaadom, hol találod.

Nem kérem, mondtam neked, mindennek oka van, ha valami elterelte onnan a figyelmedet, annak bizonyosan megértjük az okát. Tiéd a felelősség, enyém a döntés, s remélem nemsokára a lelkitársam is ezt észreveszi, s ... Reggel megszokásból elővettem, utána meg újra megfürödtem s bűnbánatot tartottam, mert úgy éreztem, hogy azt kell tennem. Rossz az, hogy a kerítés közöttünk van, de remélem, ahogyan egyre jobban látod, hogy a lelkitársam érdekel, jobban megbízól bennem, s nem a múltban elkövetett ostoba tévedéseim tartanak fogva, ezért előredolgoztam D-s vagyok, s nagyon megundorodtam a múltamtól. Tudom ezt borítékban akartad, hogy közöljem amit elégetnél, de lássunk tisztán, s kérlek úgy segítsél, ahogyan megadatik, semmi információt ne tagadj meg tőlem, ha a kapcsolódást segíti.

 

Amiről fogok neked beszélni, azt sejtettem, legszívesebben nem akarnák tudni róla. Jön egy nagy influenza elleni oltóanyag nyomulás. Fel kell készülni rá, mint mindig, a betegség nem okoz gondot. A gyógymód az, ami megöl, tehát erre teremtett ember csak akkor képes, ha démonok szállták meg. Nagyon alaposan, át kell alakítanod a természetes vitaminbeviteledet.

Én nem erre gondoltam, szerintem a beszédkészséget kellene most fejlesztenünk. El is mondom miért, mint tudod reggel megszokásból, hát többször délután is megszokásból, de ezzel a kapcsolatot gyengítem, s én ma annyira átgondoltam, hogy elmentem vásárolni s amikor pirosat akartam venni, akkor látom, hogy nincsen a méretemben, viszont rózsaszínből még kettőféle szabású is volt, tehát megvettem, csak éppen a címkét nem figyeltem. Én minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy tudjak kapcsolódni, képes legyek arra, amire Rita barátnőm, azért fogadok el minden segítséget, ha érzem, hogy ez előrébb segíti a lelki egységet. Ő velem teszteltette le a lelkitársát, de azt elfelejtette mondani nekem, hogy akit meg kell kísértenem, az olyan választ fog adni, amit csak közösen képesek felbontani az egységben, ami pedig lehetetlen már tudom, mert az életük árán is védik a forrást, s ilyen akarok lenni, így ha valami nem tetszik, akkor sem fogom mondani, hogy magyarázd meg a lépést, túlságosan is sokat ártottam, ezért mondtam D-t, bár aki A-t mond az hazudik ebben a világban, B-t is talán egy hétre vonatkoztatva lehet, ha a világgal haladsz. C-t pedig okkal nem mondok, az volt az a sarkallatos pont, amikor megértettem a lehetőséggel élni kell, ha elmúlasztom akkor egyre nehezebb visszaevickélni, ezért annyira nehezítsd meg, hogy minél előbb meneküljek ebből a helyzetből, a lelkitársam szerető karjai közé.

Gyorstalpalót akarván, úgy gondolod képes vagy rá. Figyelj akkor most ide, szerinted mikor vagy képes erre? Elmegyek hozzátok, az egyrészes fürdőruháidon te megjelőlőd szíved tájékát, ahová andráskeresztet képezek. Átengeded a teljes hajkoronádat édesanyád és hugód jelenlétében befonásra. El is mondom hogyan, kell ezt megértened, kell 3 darab gumi, a hajadat, ami még most alkalmatlan, milyen hosszú is volt akkor? ... Szóval a hajad háromrészre lesz választva, az egyiket édesanyád csókja védi, a másikat a hugód csókja, s a harmadik szabadon maradva, a fonat alapja lesz. Mit szimbólizál, szerinted, de ezzel inkább várjunk, szóval választok 4 egyrészes ruhát amelyet vagy képes cserélgetni, s elküldelek a lelkitársam irányába, oly módon, hogy a lelkitársadat is tudjad keresztezni. Mindegyiket fel kell venned, hogy andráskeresztes öleléssel a védelmem is segíthessen nektek. Neked kell megtenned a távot, figyelő szemek mindenhol, akik rólam fognak kérdezni, de mivel te csak annyit tudsz, amit megtapasztaltál azt meg szerintem sincsen értelme beáldozni.

Hát tényleg nincsen, megtapasztaltam a barátnőm lelkitársánál amikor, hiába próbálkoztam a szemében láttam, hogy miért nem szabad. S ha nem szabad, akkor minél távolabbról figyelve minden segítséget felhasználva.

Pontosan, szóval elküldelek többször is, különböző útvonalakon, tehát nem mondhatod, hogy azért nem sikerült, mert ugyanaz. A 4 ruhád, mindig a fürdőruhádra kerül, másképpen nem vagyok hajlandó a védelmet odaadni, mert arra a lelkitársamnak is szüksége van.


Imádkozzunk Olaszországért és Franciaországért, hogy végre minél többen felébredjenek!
Fogalmazás a felvázolt tények függvényében szerinted melyik ruhádat engedném andráskeresztes védelemmel az útra, amelyre legalább másfél esztendőt kell várnod, ha nem gyorsítód fel a hajad természetének visszaállítását.

A nagymacska meg a kismacska együtt horgászott. Szitakötő röppent el mellettük. A kismacska azonnal lecsapta a horgászbotot, és üldözőbe vette a szitakötőt, de a szitakötő elmenekült. A kismacska üres manccsal tért vissza a partra. Ezalatt a nagymacska jókora halat fogott.
Kicsit később pillangó szállt el a közelben. A kismacska megint letette a horgászbotot, és a pillangó után vetette magát, de a pillangó tovalibbent, s a kismacska ismét üres manccsal tért vissza a partra. A nagymacska ezalatt megint kövér halacskát fogott.
- Hát az én horgomra miért nem akad egyetlen kis hal sem? - háborgott a kismacska.
A nagymacska ránézett, és azt felelte:
- A horgászásra kell figyelned, nem holmi szitakötőket meg pillangókat üldöznöd. Ha nem figyelsz, soha nem fogsz egyetlen halat sem.
A kismacska megfogadta a nagymacska tanácsát. Amikor megint feltűnt egy pillangó, ügyet sem vetett rá. Nem tellett sok időbe, a kismacska jókora halat emelt ki a vízből.


S egy érdekes videó, hasonló a tegnapihoz, de ehhez meg kell kérned a tisztánlátás kegyelmi adományát.