2021. szeptember 3., péntek

Haraggal a szívedben nem tudsz kapcsolódni a lelkitársadhoz

A hétvégén ezt fogjuk gyakorolni, megkeressük azokat a sebeket, amelyek a fő okozói, ha már megigértem a barátomnak, hogy minden segítséget megkapsz, amit kérsz. Sokat fogsz feltehetően sírni, de ha megérted a lényeget, akkor örömre fog fakasztani.

Ez úgy hangzik, mint a pszichológia, arra meg nekem nincsen szükségem, az vakvágányokat okozott. Nézz meg engem, édesanyám kellett ahhoz, hogy veled tudjak beszélni, mert annyi mendemondát elhittem rólad. Akiről nem tudnak semmit, azt földbe akarják döngölni, s én is így tettem benned ellenfelet láttam, most meg a lelkitársadban, hogy miért előzött meg engem.

Itt inkább vigyázzál kérlek, ha nyugodtan akarsz aludni, hátam mögött biztonságban vagy, mellém ne álljál, nehogy úgy járjál, mint oly sokan, baloldalamon csak a lelkitársamnak van a helye, akit noszogtani kell, azt te is megteheted így: "Menj, vidd, nekem csak a segítségére van szükségem!" a jobbomon meg akik védelmeznek, angyalok s szentek, akikre kell figyelnem, hogy nehogy elbotoljak. Aki többet kapott, annak többért kell felelnie. Holnapi napra készülve, szépen átgondolod az útelágazásokat, megkeresed a közelebbit a távolabbitól, s összehasonlítód hol, mikor milyen mélységben hibáztál, tehát annyira megnyugodsz, hogy senki iránt nem érzel haragot. Bármennyire megbántott, vagy te bántottad meg őt, megpróbálod a megbocsátás kegyelmi ajándékát megszerezni.