2021. szeptember 2., csütörtök

Kényes, de ha megérted felemel

“Annyit tudok csak mondani az embereknek, hogy ami itt zajlik az aktív eutanázia. Ami itt zajlik az tömeges gyilkosság! Ami itt zajlik az egészen nagy kaliberű bűnözés, amely ellentmondásos minden alkotmánnyal!” Van egy videóm, amit tudok a figyelmedbe ajánlani, hogy megértsd hogy még nem vagyunk a fenéken. Ami készül azt legjobban az Akasztón történtekkel tudnám elmondani. Ha akarod beavatlak, mert a média erről biztosan nem fog beszámolni, sőt tagadni fogja, mert ennyire közel van a Nagy Figyelmeztetés.

Inkább tartsd meg magadnak, ekkora felelősséget ne rakjál reám kérlek. Már kezdem érteni, hol mekkorát hibáztam, de ahelyett, hogy megkértem volna a segítséget, egyre mélyebbre süllyedtem, mert úgy gondoltam ki tudok belőle lábalni. Tudod azt nem értem, tudtam hogy azt kellene tennem, de akkor mégis miért nem léptem meg. Mi volt az oka, annak, hogy vártam a sült galambot, pedig tudtam ahhoz nekem is oda kellett volna állnom. Most meg annyira akarom, hogy mindenre képes lennék, ha végre már ott lennék, de amíg a félelem fogvatart addig képeznem kell magamat.

Most gondold ki, mivel tudnád meggyorsítani, mert az ötletekből kezdek kifogyni, ami pedig ránk vonatkozik, azt úgy sem tehetem közzé.

Igen, pont ez a baj egyszerűbb lenne, ha a lelkitársam küldene egy másféle segítséget, de ezzel a félelmemet nem szünteti meg. Mi van akkor, ha ... Miért lesz szemtől-szemben elmondani neki, hogy miben hibáztam, milyen gondolatokkal tudták eltávolítani mellőlem. S mégis miért tudtak befolyásolni, hogy ellene mentem a fogadalmunknak. Ezt nen várhatom el tőled, értem, hogy mégis milyen módszereket alkalmaztak reánk, de mégis kinek állt az érdekében? Tudok sokszor úgy vagyok vele, hogy feladom, de akkor megkapom azt amire szükségem van a továbblépéshez. Furcsák voltak a fogalmazási kérvényeid, de nem kerteltél , szükségem van, hogy minél gyorsabban képes legyek a lelkitársammal kapcsolódni, mert csak ezt tehetem, ha nem akarok elsodródni az egyre hatalmasabb szennyáradattal. Szombat-vasárnap mit szoktál csinálni délután? Mert arra a meglátásra jöttem rá, hogy nem elég a napi kétszer 11 perc, s mondjuk ha belemennél, hogy közösen nézzünk meg filmeket, s ha nem támadom meg az egységteket, akkor megadnád az andráskeresztes védelmet minden megnézett film után.

Ez müködhet, tudtam, hogy a száj témakörével kellett volna foglalkoznom, rendben s felteszed a kérdéseidet édesanyád jelenlétében, mert benne megbízók, a szünetekben kiértékeljük a filmrészletet, hányszor kellett volna becsukni a szemünket. Ha egyezik átöltözöl a fürdőszobában, de csak azokat az összeállításokat használhatod amelyeket ajánlottam már. Ha közben elalszok, nem közelítesz, hanem imádkozol, s a nevemen szólítgatsz 22 percenként, s ha felébredek akkor újból megadom az andráskeresztes védelmet, mert ez csak így müködhet.

Rendben, de nálam, ez így lehet legjobban kivitelezni.